REveAL Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mam dosc nietypowe pytanie. Otoz zakupilem aparacik Canon powershot A400 i mam tez pendrive'a pqi 512 mb Pro.....zastanawiam sie czy jest moze mozliwosc podlaczenia jakos pena bezposrednio do aparatu i zeby mozna bylo przerzucic zdjecia z aparatu na pena....mysle ze to raczej nie mozliwe..ale wole sie upewnic..czego to z reszta ludzie nie wymysla..moze sa do tego potrzebne jakies rzeczy?....no nie mowie o komputerach bo to wiadomo.. chdzi mi o bezposrednie podlaczenie pena do aparatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nic z tego. Są specjalne urządzenia do tych celów (np. http://www.apacer.ab.pl/produkty.php?id=cd311), ale działaja tylko z niektórymi aparatami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nic z tego. Są specjalne urządzenia do tych celów (np. 1594797[/snapback] aha...dzieki..chcialem sie tylko pewnic.... o OTG slyszalem.....ale coz...juz zapozno..mam pena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...