Grails Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam Otóż moj problem wynikl kiedy wymienilem sobie grafika z Geforce 2 64MB na FX 5200 128MB 128bit. Byłem troche nie pewien czy bedzie dziłac do mojej płyty 4xAGP ale sprzdawca mówi ze musi działać Po wymianie w grach gta sa i splinter cell PT pojawiały się artefakty. Zaktualizowałem moją płyte ECS K7VZA z 3.2 na 3.7 .wprawdzie artefakty znikneły ale teraz w Gta SA po wczytaniu misji odrazu sie resetuje . w Splinter cell gram z minute i tez reset , i co macie jakis pomysł mój zasilacz ma 300W procek 900 Duron i 256Ram , moze mam za słaby zasilacz ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 to sproboj wymieniec zasilacz bo wszytko wskazuje na niego :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grails Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nie da sie inna droga całą kase dałem na grafike , a za zasilacz ile cza bedzie dać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Wcześniej bym spróbował z format C: przecież FX5200 nie bierze tyle prądu że od razu trzeba zmieniać zasilacz. Więc najpierw zrób format zainstaluj najnowsze stery i sprawdz czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_szymono Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zasilacz to raczej nie jest. Sam miałem Durona 800 z taką grafą i to na Codegenie 250W :). Może powinieneś wyłączyś Fast Writes i ewentualnie Side Band Adressing? A na początek pożongluj sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jak sie montuje karte graf. to raczej,bym zrobił formata C: :-P i zainstalował sterowniki nvidia_wxp_omega (45.23) (tak ja zrobiłem u siebie) spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1317 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ja też mam geforca 5200 i u mnie też było podobnie. W większości nowych gier po chwili robił się reset lub też były dziwne kolory tekstur. Po wgraniu sterów 45.23 omega driver wszystko było ok!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...