PeterMac Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Jestem ciekaw tego zasilacza obecnie posiadam True Powera 430W i jest extra ale troszke słysze wentyle, i jestem ciekaw jak wersja 2.0 chodzi, piszą że ma 21,4 dB, no i coś tego wogóle nie widze w sprzedaży w PL :( Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jestem ciekaw tego zasilacza obecnie posiadam True Powera 430W i jest extra ale troszke słysze wentyle, i jestem ciekaw jak wersja 2.0 chodzi, piszą że ma 21,4 dB, no i coś tego wogóle nie widze w sprzedaży w PL :( 1594267[/snapback] seria TP2.0 jest ciut cichsza od TP ale cicha to nie jest. mówie o modelu 480 (w porównnaiu do jakiegokolwiek starego). reszta serii pewnie podobnie. poziomhmm nie wiem. huntkey'a ? tudzież neotec'a ? sam zasilacz OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...