Xytras Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witamn posiadam plyte glowna ASUS A7V i nie potrafie za zadne skarby podlaczyc odpowiednio HDD LED do plyty glownej zeby dzialala, juz udalo mi sie podlaczyc power led ale tej od HDD nie umie za nic. Moze wiecie gdzie mozna zdobyc elektroniczna instrukcje, bo na stronie ASUSA niby jest ale co sciagam dla A7V to mi wyskakuje dla jakiegos notebooka :!: Albo moze ktos z was wie jak to podlaczyc bo z nadruku na plycie nic nie umie wyczytac, jest to dla mnie niezrozumiale :!: Prosze o pomoc i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nic prostrzego nigdy nie miałem z tym problemu wszystko jest napisane pod pinami na płycie , sprawdź .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wiem, dzieki, nadruk jest zazwyczaj na kazdej plycie glownej , ale akurat tutaj nie potrafie rozgryzc tego ... Dlatego najlepsza bylaby instrukcja, ale normalnej brak, a elektronicznej niestety tez nie potrafie zdobyc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...