Gość ecikmen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ostatnio troche czytalem na zagranicznych forach i zauwazylem ze te nowe sepy cieniutko sie kreca:( .i sa troszkie drogie . 2500 64 jest w dobrej cenie ale 64 bity i tak nic nie daja a mnoznik jest 7 wiec z o/c lipa.Widzialem na allegro niezla oferte a teraz nie wiem co wybrac bo ten sepron 2600 ma mnozik 8:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60223481 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 bierz 2600+ ,mnoznik jest potrzebny w tych procach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jest od jakiegos czasu przyklejony topic o sempach 64b wiec nie robmy balaganu. ps. drogie ? dwiescie zloty z hakiem to drogo ? o/c rzedu 2.7ghz to malo ? wybacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Jest od jakiegos czasu przyklejony topic o sempach 64b wiec nie robmy balaganu. ps. drogie ? dwiescie zloty z hakiem to drogo ? o/c rzedu 2.7ghz to malo ? wybacz... 1594445[/snapback] na tym 2500+ z mnożnikiem 7X to ciekawe na czym zrobisz bo na pewno na zadnej seryjnej mobo nawet na dfi. Inne są sporo drożssze ale nadal warto kupić coś pomiędzy 2600-300+ zaleznie od gotóki. A 32 bitow 2600+ box są za 235zl w proline wiec w tej ofercie z allegro nie ma nic szczególnego- po doliczeniu przesyłki ceny są prawie te same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) no i sie stalo ,socketA niezyje przy cenach s754 2600+ nawet niewarto patrzec na sempa sA 2200+ :( zwlaszcza ze ceny plyt glownych tez sa wyrownane tylko zastanawiam sie dlaczego AMD nie odblokuje mnoznikow w tych Sempach s754 - to byloby zabojstwo Intela Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez KGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 TYlko ze widzialem na forum zagranicznym ze ta seria sie niezle kreci a ten procek z allegro jest nowy i koles mi pisal ze idzie na 2200 na standardzie wyzej go nie puszczal bo szyna go ogranicza (275). Mysle ze na mojej plycie wydusze z niego 2.4 -2.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ja mam pierwszego z brzegu sempa z proline- nieciekawie sie kręci bo tylko na 2.44ghz. co w tym dziwnego? Jak by sprawdził i dostał byś proca z gwarantowanymi mp 2.6 ghz to jeszcze bo tak to pierwszy z brzegu ze sklepu moze być równie dobry albo równie zły jak ten z allegro. Albo duuzo lepszy -to czysta loteria A s.A poległ- podsumowałem to jak kupiłem swojego za 235zzl. Jak zobaczyłem 2500+ 64 bit w cenniku sklepu internetowego to mnie w tym jeszce utwierdziło -nawet z mnoznikiem 7X przy tej cenie nie znajdziesz nic konkurencyjnego na s.A . I do tego masz w cenie 64 bity sse3 i boxowe chłodzenie. Nie mówie już o temperaturach- na moxie z termoglutem mam na 2.44ghz na 1.55v max 36stopni na procu wedle czujki podczas testu primem.. Aż mi sie powoli wc odechciewa- a tak sie na nie napaliłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Tylko ze ten z prolina chodzi na napieciu 1.55 a ja chce 1.4:) chyba kupie tego proca bo SS3 i tak nic nie daja. A z kolesiem rozmawialem i spusci mi do 220zl :) wiec nie wiem czy 2500 64 jest lepszy .Moj kumpel go kupil i na 2000MHz musial juz napiecie zmieniac wiec lipa.Ci sie fartnego ze masz 2.44 :] na 1.55 chociaz i tak to duzo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Rób jak chcesz tylko, że to czysta loteria co ci sie trafi. Możesz mieć 2600 a możesz mieć ledwo 2.2 czy 2.3 ghz. Serie irp tutaj nie pomogą slepy los albo selekcja. Miałbym kumpla w sklepie i pozowił by z 5 procy potestować to pewnie by sie jakiś robiący 2.6-2.7 ghz znalazł..a tak na chybił trafił sie bierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 nie oszukujmy sie 2200MHz za 220pln to jest cos ,nie ma tanszych prockow ,a slabszych by sie troche znalazlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ciekawe ze nick tego sprzedajacego na gadu to ecik ;) no widac sa rozne metody promocji aukcji wlasnego procka :> lekka uzywka ale dobra cena, koles niechce stracic $ ale 2600+ praktycznie kazdy dziala na 2400mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nie cos ci sie chyba zdaje bo gadalem z tym kolesiem i ma nick mis:D ale spoko kazdemu moze sie przewidziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 ok, ale nie zmieniles jeszcze miejscowosci :P ja Cie nie potepiam, jesli jest box i gwarancja to cena odpowiednia i zapewne ktos sie skusi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Nie wiem czemu snujesz jakies insynuacje, ja nie jestem z tym kolesiem krewny sorry ale czemu takie rzeczy piszesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Cena srednio odpowiednia bo za 13zl wiecej ma nówke z proline. A wkurzają mnie jego gierki i próby zrobienia z nas idiotów. Zreszą na pclabie wyleciał z tą samą superokazją :mur: Facet sprzedajesz ok niech ci sie sprzeda kup sobie a64 tylko troszke klasy i bez takich zagrań bo tylko lola z siebie robisz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) OO widze ze niektórzy powinni pracować w Archiwum X ,albo w strefie 11. :) .Coż moge dodać pozostawiam to bez komentarza bo moglbym sie kłucić przez długi czas a wiem czym takie kłotnie sie koncza.Przewaznie niczym tylko strata nerwów i honoru dla takich stałych madrych ,inteligentnych z instynktem Monka(Taki serialik na TVN). Ja moge powiedziec 999tomcat promuje Proline i cos mi sie zdaje czy nie jest to czasem pracownik tej ze firmy.. Takie oskarzenia bez podstaw moze snuć kazdy ,nawet takie sławy tego forum:] :mur: :mur: :lol: ... życze panom tylko zdrowego rozsadku ... lol Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez ecikmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Fakt pracuje dla nich . Przeszedłem na ciemną strone mocy :lol: Ale wiesz mam z tego chate z basenem i najnowszą beemke :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ecikmen Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nie wiedziałem ze tam az tak dobrze płaca, zdradzac place?? a może to sa twoje tylko marzenia.Twoje "ja" może ni dostało już dlugo podwyżki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...