Sandman Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Mam nastepujący problem. Podczas gry w Americas Army po paru rundach wyrzuca mnie z servera za loosing key packets. Jaestem podlaczony do sieci osiedlowej z dostepem do internetu. Po godzinie 23:00 administrator odblokowuje jakies porty i moge grac normalnie. Czy jest jakis program ktory przywraca te zagubione pakiety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja nie słyszałem o takim programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 PunkBuster wywala Cie za LOSING KEY PACKETS. Siec osiedlowa - odpowiedziales sobie sam na to pytanie. Nie ma, po prostu PB nie moze sie dogadac z serwerem i wytraca pakiety, a jak serwer zobaczy ze nie dostaje od Ciebie pakietu kontrolnego no to umarl w butach i jest wywalenie z gry, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ...no nic, dziekuje za posty. Bede sie musial przerzucic na Neo i tym samym popierac monopolistow:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...