Skocz do zawartości
Homer

Poldek na Allegro - ma gość fantazję

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny wiersz. Muszę przyznać, że auto wygląda na zadbane. Mój dziadek ma takiego, tylko białego i znacznie nowszego - chyba 89' - ale wygląda tak samo - przód trochę inaczej (ma halogeny, migacze i pozycyjne w zderzaku).

Jednak samochód tej klasy cieżko znosi dwadzieścia lat - nawet dla beemki to dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak samochód tej klasy cieżko znosi dwadzieścia lat - nawet dla beemki to dużo.

Bo beemki to beemki :) np: dla volvo 20 lat to nic :D silnik sie dociera po 10 dopiero :D Ale to nie ma takiego szpanu bo na slowo BMW kazdy dres miche cieszy. Ale to lepiej bo w volvo sie nie zabija a w BMW predzej -> Mniej debili :D

Ps. Ten samochod wyglada jak by byl bity (pierwsze zdjecie, tylne dzwi :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)Ps. Ten samochod wyglada jak by  byl  bity (pierwsze zdjecie, tylne dzwi :( )

Auto z mojego roku. 8) Pewnie był bity i to nie raz... Ale na pewno jest przemalowany.

Gość z Kraka ma fantazje... chyba wiem gdzie te fotki były robione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja myslalem ze poldek to samochod ekologiczny bo po 3 latach ulega biodegradacji ... a tu taki okaz :D 8)

Buhahah :D

BTW wczoraj widzialem dwoch panow w poldku i jeden sie strasznie za buzie trzymal :) hehe ale co najlepsze mieli alusy ktore przewyzszaly wartosc wozu i jako jedyne po nim zostana :) Beda mieli chlopcy pamiatke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel ma Poldka z tego roku tzn 83 z oryginalnym przebiegiem 60tyś.km przez 15 lat jeżdżony tylkow lecie a w zimie garaż kolor piasek pustyni wygląda super. :P :P :P

a ten z allegro owierszowany to pod maską wygląda jakby uległ lekkiemu pożarowi wiem jak to wygląda bo sam czyściłem takiego polda :cry: (przestroga dla wszystkich stosujcie przewody paliwowe naprawde paliwowe a nie takie niebieskie przeźroczyste

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, jaki ładny kolorek... Tylko wiersz mi się czytać nie chciało bo za długi. Ale wreszcie coś nowego a nie: Sprzedam kobietę, rocznik 1980, nie bita, lekko się prowadzi, dwie poduszki, automatyczne ssanie i pełny lifting. Jazda próbna GRATIS!!

A tak mieliśmy trochę poezji

Zresztą... obadajcie mój podpis.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kumpel ma Poldka z tego roku tzn 83 z oryginalnym przebiegiem 60tyś.km przez 15 lat jeżdżony tylkow lecie a w zimie garaż kolor piasek pustyni wygląda super. :P  :P  :P

male sprostowanie

1. 53000 km

2. poldek ma kolor "kosc sloniowa" a nie jakis tam piasek i to jeszcze z pustyni ...

:D :D :D

pozdr ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi