sienias Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mamproblem. Odpaliłem cpu-z i wyświetliło mi, że mam procka athlona 3000 64bit... to wiedziałem :D ale jest tam też prędkość magistrali chyba(HTT) 200MHz, mulitpilier (mnożnik) *4 no i core speed 800. Niepowinno być czasem zamiast 800 1600?? To pewnie zależy od mnożnika i powienien być *8?? Jeśli tak, to jak go zmienić?? ACER 1522LMi... już na początku mi się zdawało że coś jest nie tak... z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) a może ten mnożnik powinien być *9?? a może po prostu ma być 4 i już?? dziwne to jest dla mnie Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez sienias Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 spoko już... znalazłem na jakiejś stronce amerykańskiej że on sobie sam to wszystko zmienia w zależnościod zapotrzebowania na moc... niezły topic... sam sobie pogadałem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ta i nie poużywałem edycji nie użyłem szukaj i nie czytałem po forum........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienias Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ta i nie poużywałem edycji nie użyłem szukaj i nie czytałem po forum........ 1594828[/snapback] wow... jaki cwany. nie widziałeś to nie gadaj. szukałem na forum, ale wyszukiwarka nie znalazła tego co chciałem... przecież nie będę oglądać wszystkich postów do każdego topicu...a swoją drogą to i tak poradziałem sobie sam... bez niczyjej pomocy, a już napewno bez twojej szyderco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...