derwu Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Kumpel też tak ma za cholere nie może zainstalować sterów do niej na XP na 98 działają. Dołączam się do derwu z tym samym problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Spróbujcie jeszcze wersji 53.04 - jedyne ze starszych jakie znalazłem na stronach nvidii. Dobre były też 44.03 i 56.72, ale nie wiem czy można je znaleźć jeszcze w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Już próbowałem na 22.xx czy coś koło tego i też lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Tez kiedys uzywalem tego zabytku. Wg to mozna jeszcze sprobowac odinstalowac stery w Trybie Awaryjnym bo ponoc usuwa dokladniej sterowniki niz w Trybie Normalnym i wtedy ponownie zainstalowac stery. Jesli to nic nie da to jest jeszcze programik do dokladnego usuwania sterow niejaki "Driver Cleaner "<--- Powodzenia Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez WooDzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Próbowaliśmy już na czystym systemie i to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Tylko że u tego mojego kumpla też już tak robiłem nić nie dało niby się je da zainstalować i są zainstalowane ale w menadżerze urządzeń widać że nie ma sterownika :/ Według mnie to windows sam powinien do tej grafy zainstalować stery jakieś tam podstawowe a nawet tego nie zrobi. A z reszta możliwe że nie ma się co dziwić jak to jest jeszcze jakiś komp z zasilaniem at hehe celeron 400 :wow: i 256 ramu co dziwne trochę teraz ma zainstalowanego 98 i działa więc niech się cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...