Skocz do zawartości
monster21

Problem Z Tv Outem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z tv out w mojej karcie gf6600gt. Mam czarno biały obraz i nie pomaga zmiana palów ani comosite nic!!!. Wcześniej miałem gf mx440 i chodziło glanc zmieniałem pala i chulało na tym kablu którym teraz chce połączyc przez gf6600gt. Nie wiem już co zrobić :mur: może miał ktoś taki problem????

Z góry dzięki za odp.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesć a jakiej firmy masz 6600gt na mojej galaxy to samo bylo i karta poszła na serwis

za dwa tygodnie bede miał z powrotem podobno.I czy karta jest nowa bo ja kolor miałem na poczatku a po dwóch miesiącach padł :mur: .Żadne programy jak tv tool nie pomogly.Wrzucalem do kompa gf 6600 leadteka i przejsciowka od niego i kolorek był więc w moim przypadku na pewno coś z kartą. :mur:

Zapomnialem dodać że koloru nie bylo tylko przez wyjscie s-video w karcie a przez czincza był popróbuj.

Edytowane przez kurczak80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesć a jakiej firmy masz 6600gt na mojej galaxy to samo bylo i karta poszła na serwis

za dwa tygodnie bede miał z powrotem podobno.I czy karta jest nowa bo ja kolor miałem na poczatku a po dwóch miesiącach padł :mur: .Żadne programy jak tv tool nie pomogly.Wrzucalem do kompa gf 6600 leadteka i przejsciowka od niego i kolorek był więc w moim przypadku na pewno coś z kartą. :mur:

Zapomnialem dodać że koloru nie bylo tylko przez wyjscie s-video w karcie a przez czincza był popróbuj.

1595263[/snapback]

Kartę mam gigabyte 128mb model: GV NX66T128D karta nywka ma miesiąc i nie miałem koloru od początku :(( Kolor mam też tylko na composite czyli na czinczu ale chce mieć na svideo bo mam 20m kabla :mur: Ty miałeś kolor na svhs i na czincz czy tylko na czincz i ci padł ??? Ja mam kabel svhs i końcówka do tv euro i z tego co wiem to nie tylko ja mam z tym problem. Czytałem na forach trochę i wyczytałem jak sobie z tym poradzić ale jest to trochę dziwny sposób trzeba w przejściówce włożyć druciki do svhs od dziurki do dziurki w sumie dwa druciki wzdłuż i mam kolor :lol: ale wydaje mi się to trochę nienaturalne zresztą przy włączaniu kompa mam dziwne paski na początku i w tv OSD świeci mi na czerwono i prześwituje tapeta na OSD :blink:

Załączam zdjęcia jak mam to zrobione to w przejściówce EURO co jest na zdjęciu trzeba zrobić w tej od karty graf i wetknąć w to svhs 

post-116707-1124131507_thumb.jpg

post-116707-1124131702_thumb.jpg

Edytowane przez monster21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem kolor i na svideo i czinczu od początku a tak wogole to na płycie ze sterami masz jakis pliczek nvidiatvoutpatch czy jakoś tak wiem ze tylko gigabyte daje takie cos i powinien pomóc ale ja nigdy nie mogłem go nigdzie znależc.Popróbuj moze akurat cos da chyba ze go nie masz.Tak wogóle to karta powinna chodzic bezproblemowo od początku a nie jakieś jaja se robią.Ciekaw jestem co mi powiedzą jak z serwisu wróci. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem kolor i na svideo i czinczu od początku a tak wogole to na płycie ze sterami masz jakis pliczek nvidiatvoutpatch czy jakoś tak wiem ze tylko gigabyte daje takie cos i powinien pomóc ale ja nigdy nie mogłem go nigdzie znależc.Popróbuj moze akurat cos da chyba ze go nie masz.Tak wogóle to karta powinna chodzic bezproblemowo od początku a nie jakieś jaja se robią.Ciekaw jestem co mi powiedzą jak z serwisu wróci. :mur:

1596028[/snapback]

Ok mam tego patcha ale nic sie nie uruchami klikam na niego i nic zajmuje 20kb :((( Nie wiem co mam z nim zrobić może cza go gdzieś wkleić ???

HELP :mur:

Edytowane przez monster21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi