monster21 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Witam Mam problem z tv out w mojej karcie gf6600gt. Mam czarno biały obraz i nie pomaga zmiana palów ani comosite nic!!!. Wcześniej miałem gf mx440 i chodziło glanc zmieniałem pala i chulało na tym kablu którym teraz chce połączyc przez gf6600gt. Nie wiem już co zrobić :mur: może miał ktoś taki problem???? Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Czesć a jakiej firmy masz 6600gt na mojej galaxy to samo bylo i karta poszła na serwis za dwa tygodnie bede miał z powrotem podobno.I czy karta jest nowa bo ja kolor miałem na poczatku a po dwóch miesiącach padł :mur: .Żadne programy jak tv tool nie pomogly.Wrzucalem do kompa gf 6600 leadteka i przejsciowka od niego i kolorek był więc w moim przypadku na pewno coś z kartą. :mur: Zapomnialem dodać że koloru nie bylo tylko przez wyjscie s-video w karcie a przez czincza był popróbuj. Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster21 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Czesć a jakiej firmy masz 6600gt na mojej galaxy to samo bylo i karta poszła na serwis za dwa tygodnie bede miał z powrotem podobno.I czy karta jest nowa bo ja kolor miałem na poczatku a po dwóch miesiącach padł :mur: .Żadne programy jak tv tool nie pomogly.Wrzucalem do kompa gf 6600 leadteka i przejsciowka od niego i kolorek był więc w moim przypadku na pewno coś z kartą. :mur: Zapomnialem dodać że koloru nie bylo tylko przez wyjscie s-video w karcie a przez czincza był popróbuj. 1595263[/snapback] Kartę mam gigabyte 128mb model: GV NX66T128D karta nywka ma miesiąc i nie miałem koloru od początku :(( Kolor mam też tylko na composite czyli na czinczu ale chce mieć na svideo bo mam 20m kabla :mur: Ty miałeś kolor na svhs i na czincz czy tylko na czincz i ci padł ??? Ja mam kabel svhs i końcówka do tv euro i z tego co wiem to nie tylko ja mam z tym problem. Czytałem na forach trochę i wyczytałem jak sobie z tym poradzić ale jest to trochę dziwny sposób trzeba w przejściówce włożyć druciki do svhs od dziurki do dziurki w sumie dwa druciki wzdłuż i mam kolor :lol: ale wydaje mi się to trochę nienaturalne zresztą przy włączaniu kompa mam dziwne paski na początku i w tv OSD świeci mi na czerwono i prześwituje tapeta na OSD :blink: Załączam zdjęcia jak mam to zrobione to w przejściówce EURO co jest na zdjęciu trzeba zrobić w tej od karty graf i wetknąć w to svhs Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez monster21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja miałem kolor i na svideo i czinczu od początku a tak wogole to na płycie ze sterami masz jakis pliczek nvidiatvoutpatch czy jakoś tak wiem ze tylko gigabyte daje takie cos i powinien pomóc ale ja nigdy nie mogłem go nigdzie znależc.Popróbuj moze akurat cos da chyba ze go nie masz.Tak wogóle to karta powinna chodzic bezproblemowo od początku a nie jakieś jaja se robią.Ciekaw jestem co mi powiedzą jak z serwisu wróci. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster21 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja miałem kolor i na svideo i czinczu od początku a tak wogole to na płycie ze sterami masz jakis pliczek nvidiatvoutpatch czy jakoś tak wiem ze tylko gigabyte daje takie cos i powinien pomóc ale ja nigdy nie mogłem go nigdzie znależc.Popróbuj moze akurat cos da chyba ze go nie masz.Tak wogóle to karta powinna chodzic bezproblemowo od początku a nie jakieś jaja se robią.Ciekaw jestem co mi powiedzą jak z serwisu wróci. :mur: 1596028[/snapback] Ok mam tego patcha ale nic sie nie uruchami klikam na niego i nic zajmuje 20kb :((( Nie wiem co mam z nim zrobić może cza go gdzieś wkleić ??? HELP :mur: Edytowane 9 Czerwca 2007 przez monster21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Kurcze jakbym miał karte w domu to bym potestował a tak musze czekać spróbuj dodac te pliczki do katalogu ze sterami pokombinuj chyba że ktos ma lepszy pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...