ShaKeR Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 A więc ;] zazwyczaj mialem linuxa a w razie czego win98 i wszystko dzialalo. ostatnimi czasy mialem male problemy z kompem, stracilem jakies 5 gb danych z dysku, ale nie o tym chce pisac. zeby odratowac czesc danych odzyskalem od znajomego mój stary dysk 3gb z zainstalowanym win xp. jakis czas nawet wszystko dzialalo, jak sie pozniej okazalo bylo troche wirusów w nim. w pewnym momencie wyłączył się dźwięk, ale i tak format byl nieunikniony. wiec sformatowalem zainstalowalem xp [nie sprawdzalem dzwieku wtedy], doinstalowalem sp2 i gdy chce zainstzalwoac sterownik dzwieku dostaje error "NoAudioClip - entry not found in the string table" i koniec instalacji. myslalem, ze moze zly driver, ale spróbowalem kilku i dalej nie idzie. w koncu na stronie http://www.soltek.de/soltek/download/downl...-75KV2-X#driver znalazlem linka do strony via na której teoretycznie powinien znajdowac sie prawidlowy sterownik. niestety link nie dziala... co z tym zrobić ? pozdrawiam ShaKeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2&Type=1 Może zadziała na sterowniku ViA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKeR Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 1594775[/snapback] probowałem juz z via wiekszosc sterowników, nie dosc, ze nie ma dla mojej plyty to jeszcze zaden nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 :shock: Jak to "dla mojej płyty"? Tam się wybiera chipset i nic więcej, a do wyboru są wszystkie jakie były produkowane. No ale skoro nie ma ... W takim razie poszukaj po oznaczeniu kodeka, na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaKeR Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 sorry, cos mi sie pomylilo :) no to sterownik mam, ale to nie rozwiazuje problemu tego bledu przy instalacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...