Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, pomimo poszukiwan nic nie znalazlem: Potrzebuje nowe Firmaware do routera Microcom DeskPorte 400. Mile widziane linki z oficjalnych stron. Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Jak juz o cos pytasz to przynajmniej nazwe sprzetu napisz bez bledu! Skoro producent nie wydal nowszej wersji to pewnie takiej nie ma: http://www.microcom.com.pl/page24.php?prod=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) A wlasnie o to chodzi ze jest.... Ja mam stare firmware - juz jeden koles z neostrada.info mi to mowil. nie wiem jak z tym jest ale planet 400 ma ten sam chipset i nie wiem czy nie to samo firmware. EDIT: W temacie bylo ok... a blad spowodowany szybkim pisaniem ;] Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...