Trezeguet Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 witam przeinstalowywałem system i podczas formatowania dysku znikło mi 20GB.mam dysk 40 a jak sprawdzam dyski lokalne suma ich daje 20.gdzie reszta .jak to zmienic?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie wiem czemu ci zniknęło 20gb, może namieszałeś w partycjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dean_Markley Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Najlepiej ponowny format a jak nie to pobaw sie Particion Magic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 hmm... w fdisku dales na pewno oblsuge duzych dyskow? w biosie masz wlaczone lba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a nie przechodziłeś czasem z winxp z partycją ntfsową na 98 ?? ` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Wejdz do narzędzi administracyjnych i tam jest disk manager. Powiedz nam jak tam wykrywa ten dysk, też widzi tylko 20GB czy po prostu jest tam miejsce nieprzydzielone o takim rozmiarze? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 mojemu sasiadowi wcieło 55GB, zrobiłem scandisk i nagle wszystkie gigabajty sie odnalazły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 U mnie kiedyś na serwerze taki stary dysk 2gb z badami w biosie wykrywało jako 200gb hehe ale byłem happy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trezeguet Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Przepraszam że pisałem w miejscach do tego nieprzeznaczonych ale bardzo mi sie śpieszyło pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 nie wiem czemu ci zniknęło 20gb, może namieszałeś w partycjach. 1595289[/snapback] Pytanie : Jaka jest poprawna forma – „znikł” czy „zniknął”; „znikło” czy „zniknęło”? Odpowiedź : Wszystkie wymienione formy są poprawne i mogą być stosowane wymiennie, co wyczytać można m.in. w „Nowym słowniku poprawnej polszczyzny PWN” pod red. A. Markowskiego. [Katarzyna Wyrwas] sory za oftop ale takie rzeczy naprawdę dobrze jest wiedzieć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...