Trezeguet Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam Mma pytanie.otóż wydzieliłem podczas instalowania systemu operacyknego dwa dyski lokalne.jeden jest b duży i chciałem go podzelic na dwa ( dwie partycje).jak to zrobić?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 pomyliles dzialy jak na tym duzym dysku nie ma systemu i jak chcesz stracic dane to wluz plytke z winda i tam gdzie sie zazadza partycjami usun ta duza i zrub mniejsze takie jak ci beda odpowiadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clemens_2005 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 urzyj programu PARTITION MAGIC ewenyualnie spod DOS-u fdisc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polbo86 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A ja polecam darmowy polski 'Cichy BOOT Disk' o ile pamietam pod adresem cichy.prv.pl ...ale od czego sa google :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...