_ares Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam mam olbrzymi problem.... Wlaczam dzis rano kompa a tu po pokazaniu sie loga Windows XP restartuje sie - za kazdym razem, w trybie awaryjnym i innych tez. Mysle wiec ze system padl wlaczam instalke systemu a tam widze tylko dysk C i 140gb nie przydzielonych !! mysle ze to moze jakis blad przenosze dysk do drugiego kompa i widac tylko dysk C.... Zainstalowalem system ale nadal mam tylko C i 140gb wolnych z ktorych skladaly sie 2 partycje, bardzo prosze pomozcie bo to byly ultra wazne dane, nie mam pojecia co zrobic zeby je odzyskac, narazie nie instalowalem zadnego oprogramowania zeby im nie zaszkodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Może easy recovery pomoże. Spróbuj. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam mam olbrzymi problem.... Wlaczam dzis rano kompa a tu po pokazaniu sie loga Windows XP restartuje sie - za kazdym razem, w trybie awaryjnym i innych tez. Mysle wiec ze system padl wlaczam instalke systemu a tam widze tylko dysk C i 140gb nie przydzielonych !! mysle ze to moze jakis blad przenosze dysk do drugiego kompa i widac tylko dysk C.... Zainstalowalem system ale nadal mam tylko C i 140gb wolnych z ktorych skladaly sie 2 partycje, bardzo prosze pomozcie bo to byly ultra wazne dane, nie mam pojecia co zrobic zeby je odzyskac, narazie nie instalowalem zadnego oprogramowania zeby im nie zaszkodzic. 1595299[/snapback] Albo GET DATA BACK (FAT/NTFS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 A programy, które polecją koledzy powyżej najlepiej zainstalluj na zupełnie inny dysku (fizycznie innym). Już nic więcej nie miąchaj na dysku, z którego straciłeś dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...