alan999 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam, Zamierzam zamowic ww. zasilacz ThermalTake Heatpipe Cool FanLess 350W -0dBA (590 PLN) http://www.4max.pl/default.asp?g=151&gg=38&produkt=1463 Czy mieliscie z nim do czynienia? Bedzie to moj pierwszy kontakt z paswynym zasilaniem wiec mam troche obawm czy mi sie w srodku obudowy cos nie przysmazy :) Jesli ten ThermalTake jest do kitu to czy mozecie polecic jakis inny pasywny (i raczej na pewno pasywny, bo probuje sklecic bezglosny HTPC)? Bedzie on napedzal: -P4 2.4 (zmniejszone obroty BOXowego witraka - nieslyszalny), -Radeon 9700 - bedzie wymieniony na GF 6600GT z pasywnym chlodzeniem -4xHD - na razie to dyski najbardziej halasuja - stopniowa beda zastepowane dwoma wiekszymi (mam na mysli - mam nadzieje ciche - Hitachi z serii T7K250) W tej chwili wszysko chodzi na 300W ze standarowego zasilacza budy Enlighta. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...