iwo_kupa Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam Chcialem zrobic sobie filmik z moich demek z CSS za pomoca SV6.0 lecz nie zabardzo wiem jak jest moze jakis tutorial w PDF albo w czyms co mozna przeczytac ?? Z Góry dzieki <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 najpierw przerob te demka na aviki, najlepiej bez kompresji, potem skladanie tego sprowadza sie do przeciagania na timeline tych filmikow, roznych efektow itd. itp. Wszystko co cie interesuje znajdziesz tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasik1992 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 cze , jak wogole sie korzysta z tego Sony Video Studio ? pomorzecie mi ? albo czym mam obrobic filmik z cyfrowki ? jaki program ? pomozcie : wasik1992@tlen.pl | gg : 3512323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 wasik nie spamuj.. widać Cię po trzykroć... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...