REveAL Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam takie pytanie....przed zainstalowaniem windowsa 2003 server enterprise korzystalem tylko i wylacznie z windowsa xp, 98, me i przerownych linuksow....nie mialem nigdy problemow z odtwarzaniem filmow. Otoz problem tkwi w tym ze tna mi sie filmy i to zwlaszcza jak dam full screen. Na poczatku mialem problem z karta nvidia..bo nie umielem wlaczyc akceleracji..ale wszystko juz jest ok...(w 2003 server trzeba wszystko samemu wlaczac).....moze i tak tez ma byc z divixami..zawsze korzystalem z kodekow klite i nie mialem zadnych problemow....na tym sprzecie co mam podany na dole nie ma prawa sie ciac zaden film.....wiec co jest z tym windowsem 2003? juz wiem...trzeba bylo wlaczyc jeszcze direct3d i opengl Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez REveAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 a masz włączone pełne przyśpieszenie sprzętowe ? jeśli nie to włacz i z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 i zainstaluj ffdshow nieoficjalne z 2005 roku.. te z 2004 nie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...