JUGAJ Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Cze mam taki problem pobierałem film imeshem pobieranie zostało zakończone ale plik niezamienił sie na AVI tylko został jako DAT. I mam pytanie czy można to jakoś zmienić może jakimś programem bardzo mi na tym zależy bo mam tak już 2 raz. Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi narazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jak ma prawidlowy rozmiar to zmien rozszerzenie i wyprobuj... moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No spoko ale jak zmienić te rozszażenie :)) wpisałem a.avi i wzieło to jako nazwe pliku :((( nik mi nic więcej niepomoże ?? ale dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Musisz sobie ustawić w opcjach folderów, żeby ci windoza pokazywała rozszerzenia i dopiero wtedy możesz je zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Dzięki twin jesteś gość pomogło jeszcze raz wielkie dzięki :) A jeszcze jedna sprawa zna ktoś jakiś program do oglądania nieściągniętych do końca plików mpg tak jak to można robić z avi w programie AVIPreview jak coś to bardzo bym prosiło jakieś linki dzięki za odpowiedzi narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 program to DivxFix. powinien byc latwy do znalezienia - na divx.pl powinni miec tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No tak ale niechodz mi o naprawianie nidokońca sciągniętych plików tylko o to że np sciągam imeshem film z rozszeżeeniem mpg i sciągne np ok 20 mb i chce zobaczyć kawałek filmu żeby sprawdzić czy sciągam napewno to co chce :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 no to masz metode dosc katorznicza... bierzesz patrzysz ile filmu sie sciagnelo. (objetosc) idziesz do folderu gdzie sa te pliki i szukasz takiego o podobnym rozmiarze. kopiujesz, zmieniasz rozszerzenie i sprawdzasz.... milej zabawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...