Jedrek71 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 2 dni temu nabyłem dwa dyski WDCaviar 160gb SATA.Dyski podłoczyłem,ustawiłem na raid 0 .Postawiłem nowy system WINXP prof sp2,gdzie : 1 part>C:to ntfs -6gb z max. rozmiarem klastra-systemowa 2 to S: to fat16 -2gb na plik wymiany 3 D:> ntfs 200gb- gry 4 E:>ntfs 100gb -program files,tu system automatycznie instaluje programy uzytkowe zamiast na C: Wszystkich dysków mam 4,2 w raidzie i dwa na uata I teraz o co chodzi,system działa ale nie dokońca co 2,3sek się na chwilkę zamraża,wtedy tez rozłącza mnie z siecią dzwięk się tnie[czka] i 3d tez się przycina. Mój sprzęt jest podkręcony ,ale do wczoraj wsio było ok. Teraz piszę ze starej instalacji windows na 3 dysku,wszystko działa-raid jest wyłączony w biosie ale dzwięk trochę tez swiruje. Proszę o jakies podpowiedzi,pomysły co mogę zrobic i czego,gdzie szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...