Jinks7 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Czesc! Zastanawiam sie nad kupnem taniego notebooka np. HP Compaq nx6110, mam tylko taki problem, że bardzo potrzebuje złącze drukarkowe starego typu (zrobilem programator do procesorów pod to złącze) a niestety nowe przenosne kompy go nie maja - z tego co zorietowalem sie w sklepach internetowych. Czy sa jakies przejściówki z USB na Centronics? ablo cokolwiek innego i taniego co by mialo na koncu to złącze. Z góry dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Jniks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Czy sa jakies przejściówki z USB na Centronics? ablo cokolwiek innego i taniego co by mialo na koncu to złącze. 1595784[/snapback] oczywiście, że są odpowiednie przejściówki z usb na LPT, zerknij na www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi77 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Z tego co widzialem na allegro to jest tylko kabel z portem od strony drukarki do podlaczenia.A jesli ktos zapragnie miec port rownolegly (zenski) to co ma w takim wypadku zrobic? Mysle,ze kolega ma programator wlasnie na taki port rownolegly (zenski). Pozdr. Mariusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks7 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Dzięki, chyba znalazłem na allegro to czego szukałem (USB na port żeński LPT) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...