und3r Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Pisze tutaj, bo w dziale ku temu przeznaczonym bede czekal na odpowiedź poł roku :P Jak tylko dostane konkretna odpowiedź poprosze moda o przeniesienie na Oprogramowanie. Ale do rzeczy... Mam dość sporą kolekcje filmow na DVD, ale niestety poziom polskich tłumaczeń woła o pomste do nieba. Sam traktuje te napisy jako backup, ale jak ogladam z kims to cholera mnie bieze, kiedy w filmie pada kilka 'fuckow' pod rząd, a w napisach cenzura 8O (W Pulp Fiction np. psuje to całkowicie klimat filmu.) Dlatego mam takie pytanie - da sie jakos zrobic, aby program PowerDVD (ewentualnie jakis inny) odtwarzał napisy z txt? Moze sa do tego jakies oddzielne programy? Z góry thx za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Tak na szybko jedna opcja, która dziala na 100%(własnie sprawdzałem). Kodek mpeg2 d osystemu i dowolny player potrafiacy automatycznie wczytywac kolejne czesci filmu lub z playlista zeby odtwarzał kolejno.. Tylko trzeba tekst podzielić dla kazdego VOBa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Moze MPC bedzie mogl podolac? albo wtyczka VobSub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...