TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 w sumie mnie to wali, ale troche to przeszkadza, pomysł może zostać, ale inne wykonanie niezbyt, na satelicie na niektórych kanałach jest coś podobnego, tylko tam jest wiek w dość małym okręgu, a koler tego to wyblakły biały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 To już wiem co to jest ;) Tylko faktycznie, to lekko przeszkadza w oglądaniu TV (w porównaniu do poprzednich - nie znika :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 bezmyślne są te znaczki, niedość, że niedporacowane to jeszcze nie pomyśleli nad tym od ilu lat ma być program. mjakmiłość wg znaczków jest od 12lat, a o wiele młodsze dzieci oglądają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) Echhh zrobiliby coś z tymi kolorkami bo to strasznie wqr**. Tamte podobały mi się bardziej, ale KRRiT chce zaświecić :lol: Te znaczki wyglądają, jakby były zrobione na ośmiobitowcach... Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 bezmyślne są te znaczki, niedość, że niedporacowane to jeszcze nie pomyśleli nad tym od ilu lat ma być program. mjakmiłość wg znaczków jest od 12lat, a o wiele młodsze dzieci oglądają ;) 1603537[/snapback] AJ tam, mnie bulwersuje fakt, ze telenowele sa od 12 lat. Powinny byc od 18 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mist Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Totalne dno,pozatym wiadomosci w ktorych pokazuje zwloki wojny i rozpacz sa od 12 lat,a glupie filmy w ktorych strzelajha dosiebie z pistoletow na wode od 16.. ale jakikolwiek kawalek yka w filmie(nie hodzi nawet o zadne filmy erotyczne) kwalifikuje go do kategori od lat 18(swoja droga niedugo pewno zmienia na lat 21 albo i 25 :D).Nasz wspanialy kraj musi byc zawsze na czele i wyprzedzac inne(szkoda ze tylko w glupotach). Ps.Dziwny taki kraj w ktorym seks mozna uprawiac od 15 roku zyia ale ogladac od 18tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...