adams99 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Od jakiegoś czasu mam problem z grafika.Czasem dzieje sie cos takiego jak tu: Karta to Leadtek Winfast A360 TDH 256 ram.Nigdy nie byla podkrecana tak jak i nic w kompie nie bylo podkrecane.Temp na grafie w zakresie 37 do 48 stopni a obudowa okolo 35 stopni. Slyszalem kiedys ze to moze byc wina kondensatorow na grafice.Spotkaliscie sie z czyms podobnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Karta jest ewidentnie popsuta, jeśli masz jeszce gwarancje, to polecałbym z niej skorzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Lepiej napisz co masz w kompie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams99 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 AMD Barton 2800XP+/1,5GB RAM Kingston 400Mhz/GF 5700 FX 256 Mb Leadtek Winfast/Asus A7N8X-E Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 na moje oko ram na karcie poszedl sie kochac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A zasilacz do tego jaki masz :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams99 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zasilacz na 100% wyrabia bo chodził z tą konfiguracją ponad rok.Szopki się zaczeły w okolicach czerwca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Podaj nazwę zasiłki jaką masz i już a jak nie to stawiam na pamiątki jak pisze Chaos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams99 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Podaj nazwę zasiłki jaką masz i już a jak nie to stawiam na pamiątki jak pisze Chaos. 1597966[/snapback] Zasilacz mam MBG 350S Megabajt Karta wróciła z serwisu z adnotacją - Usterki nie stwierdzono :) Teraz w ramach promocji doszło mi wyłączanie się monitora.I nie można go wzbudzić.Trzeba robić reset Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Spalił Ci się zasilacz? Zobacz... Jesli masz kase na nowy zestaw zostaw obecny zasilacz. Jesli chcesz jeszcze pograc na tym co masz to wymien to [ciach!]o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams99 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 1648055[/snapback] Wymienić to wymienię - tylko chodzi mi o to czy te usterki mogą być spowodowane przez zasilacz czy cos innego.Sprzet chodzil na tym zasilaczu ponad rok i wczesniej bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Wymienić to wymienię - tylko chodzi mi o to czy te usterki mogą być spowodowane przez zasilacz czy cos innego.Sprzet chodzil na tym zasilaczu ponad rok i wczesniej bylo ok. 1648061[/snapback] megabajtus z rodziny codegenopodobnych to dosc specyficzny gatunek.. moze przechodzi okres dojrzewania ;-) jesli nie chcesz wymieniac zasilki - porzycz od kogos cos lepszego i przetestuj :> btw. no i zagleb sie w topic ktory podeslal ci Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 to bardzo mozliwe ze od zasilacza, ja mialem podobnie na mojej 6800GT jak zasilka nie trzymala linii +3.3V (arty, zwiechy, krzaki). Po wymianie zasilki (w ramach gwarancji) wszystko jest good. PS: U mnie tez komp chodzil pare miechow bez szwanku i z dnia na dzien taki zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams99 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No i problem z moją grafiką rozwiązany.Przyczyną była niewydolność prądowa płyty głównej.Po odłączeniu jednego wiatraczka na obudowie wszystko wróciło do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk801 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 No i problem z moją grafiką rozwiązany.Przyczyną była niewydolność prądowa płyty głównej.Po odłączeniu jednego wiatraczka na obudowie wszystko wróciło do normy. 1650940[/snapback] To nie niewydolnosc twojej plyty tylko zasilacza! Odlaczenie jednaego wiatraka (12V, jakies 150-200mA) odciążyło zasilacz. Ale jezeli nie chcesz stracic sprzetu - wymien zasilke jak najszybciej. Taka dobra rada. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams99 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 To nie niewydolnosc twojej plyty tylko zasilacza! Odlaczenie jednaego wiatraka (12V, jakies 150-200mA) odciążyło zasilacz. Ale jezeli nie chcesz stracic sprzetu - wymien zasilke jak najszybciej. Taka dobra rada. Pozdrawiam. 1656473[/snapback] Zasiłka zamówiona Chieftec 420W w cenie 220zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk801 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zasiłka zamówiona Chieftec 420W w cenie 220zł. 1656578[/snapback] Słuszny wybór. Milego zasilania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...