Skocz do zawartości
tomasir

coppershimy.Gdzie i jakie?

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad takim pod mojego Durnia.No i po pierwsze cy taki sam pasuje pod Durnia i athlona xp?Czy wpłynie on na obniżenie temp. na moim procku?No i jakie polecacie i jakie ceny?Gdzie takie można nabyć w Krakowie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.discotech.waw.pl

www.4max.com.pl

www.pccooler.com.pl

Te do Athlon XP beda pasowaly do procow ze starym rdzeniem. Co do sensu kupowania - kup jezeli duzo "machasz" radiatorem, lub jezeli uzywasz WC (a kto znas go nie uzywa ;-) W przypadku "zwyklego" coolera zakup tego cuda raczej mija sie z celem - lepiej kupic lepsza paste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.discotech.waw.pl

www.4max.com.pl

www.pccooler.com.pl

.

Co do linków to ja wolałbym namiary na jakiś "normalny" sklep.Bo to chyba troszku bez sensu kopować co za 20 pln i dołożyc drugie tyle za przesyłkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.discotech.waw.pl

www.4max.com.pl

www.pccooler.com.pl

.

Co do linków to ja wolałbym namiary na jakiś "normalny" sklep.Bo to chyba troszku bez sensu kopować co za 20 pln i dołożyc drugie tyle za przesyłkę.

Jeszcze nie widzialem CS w zadnym sklepie (tylko internetowe)

ale moze gdzies sa :P Trza szukac na wlasna reke :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.discotech.waw.pl

www.4max.com.pl

www.pccooler.com.pl

.

Jeszcze nie widzialem CS w zadnym sklepie (tylko internetowe)

ale moze gdzies sa :P Trza szukac na wlasna reke :?

W Krakowie od niedawna ma je PCProjekt na starowislmnej ... dokladny adres na www.pcprojekt.pl :), sam u nich kupilem w zeszly czwartek .... a co do pasowania .... musialem ( czy chcialem :) wyszlifowac malym pilnikiem prostokątnym porzyczonym od goscia co dorabia klucze kolo kina wandy, miejsce na maly ukladzik kolo rdzenia .... bo brakowalo 1.5mm wycięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...