biedrek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Witam chcialem się zapytać czy ktoś podejrzewa jakie mogą być przyczyny zawieszania się kompa podczas grania jak i na pulpicie ? bo na pulpicie czasami mi się zawiesi na 10 sekund i pozniej odwiesza się i nie potrzebuję resetować kompa a w grze jak sie zawiesi to już na maxa aha i jak dam reseta to komp się resetuje, leedy z dysku mi cały czas się świecą i monitor nie chce się uruchomić :/ nie wiem czemu musze dać pozniej z 2-3 razy reset by wlączył sie monitor i wsio bylo ok ale te zwiechy są często i powiem, że to nie jest wina temperatury proca czy czego innego bo nic mi sie nie przegrzewa (temp przy cpu 36*C w strecie a hdd 34*C) cfg cpu-amd athlon 64 2800+ | gf5700 128mb | 128 ramu ddr |mobo:gigabyte gavt800 bede wdzięczny za jakąkolwiek pomoc update: jestem zabezpieczony:p przeciw syfom avastem i dysk prawie dziennie skanuje microsoft antyspyware i ad-aware oraz sprawdzam rejestr registry mechanic i zauważyłem dziś to że nie mogę zobaczyć zadnych w "INFORMACJE O SYSTEMIE" informacji w obojętnie jakiej zakładce :mur: :mur: :mur: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A jaki zasilacz masz :>? Stery do płyty gł zainstalowane :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...