moadipek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 siema.mam zamiar zakupic sobie nowego lcdka '19 i nie wiem ktorego wybrac.moze polecicie mi jakies...bede uzywaj go glownie do gier i surfowania po necie i sporadycznie do filmow wiec musi miec dobre katy widzenia i niski cza reakcji najlepiej jakies 8ms...i oczywiscie zlacze DVI...noi zebym nie byl na TN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 podaj jakie masz fundusze do dyspozycji pozatym skoro ma być na lepszej matrycy niz tn to sie nie psodziewaj 8ms (nawet na papierze) moze samsung 193p+? niestety jest to wydatak ~2kPLN jeśli sobie odpuszcisz te 2 cale to mozesz sie zaopatrzyc w samsunga 173p+ - bedzie wyraźnie tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 hmmm...potrzebuje jednak '19 dobrej do gier i do neta a slyszalem ze TN nie jest dobra do surfowania po necie...wiec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikubi Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Przecież ten Samsung 193P+ jest na PVA, a nie TN, więc nie powinno być problemów ;) Aha... i jak na PVA, to ma bardzo dobry czas reakcji matrycy (dopalacz). Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez pikubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 witam.no patametry on ma fajne tylko czas reakcji 20ms(8ms grey-yo-grey) tylko co to znaczy?? i czy poradzi sobie ten monitorek w szybkich grach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Mam 193p (bez plusa) i spokojnie gram w GTA SA, na innych gierkach nie testowałem. Jeśli 193p+ jest szybszy to da sobie radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 173P+ jest troche drogi... mimo ze to najlepsza 17nastka (nie liczac jakichs kosmicznych modeli za pare k) to jednak ~1500zl. Skad najlepiej go brac? Ciekawi mnie ile moze zejsc cena dajmy na to do pazdziernika? Jednak nowosc zawsze trzyma pare % z ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 no patametry on ma fajne tylko czas reakcji 20ms(8ms grey-yo-grey) tylko co to znaczy?? i czy poradzi sobie ten monitorek w szybkich grach??zdecydowanie tak, tak samo jak przy ogladaniu filmow, wizualizacji, etc. od kilkunastu dni go uzytkuje i jak narazie nic 'smuzacego' moje oko nie dostrzeglo... a sprawdzalem na wielu najdziwniejszych tytulach :) polecam go jak najbardziej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...