Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

siema.mam zamiar zakupic sobie nowego lcdka '19 i nie wiem ktorego wybrac.moze polecicie mi jakies...bede uzywaj go glownie do gier i surfowania po necie i sporadycznie do filmow wiec musi miec dobre katy widzenia i niski cza reakcji najlepiej jakies 8ms...i oczywiscie zlacze DVI...noi zebym nie byl na TN...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podaj jakie masz fundusze do dyspozycji

pozatym skoro ma być na lepszej matrycy niz tn to sie nie psodziewaj 8ms (nawet na papierze)

moze samsung 193p+? niestety jest to wydatak ~2kPLN

jeśli sobie odpuszcisz te 2 cale to mozesz sie zaopatrzyc w samsunga 173p+ - bedzie wyraźnie tańszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

173P+ jest troche drogi... mimo ze to najlepsza 17nastka (nie liczac jakichs kosmicznych modeli za pare k) to jednak ~1500zl. Skad najlepiej go brac? Ciekawi mnie ile moze zejsc cena dajmy na to do pazdziernika? Jednak nowosc zawsze trzyma pare % z ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no patametry on ma fajne tylko czas reakcji 20ms(8ms grey-yo-grey) tylko co to znaczy?? i czy poradzi sobie ten monitorek w szybkich grach??

zdecydowanie tak, tak samo jak przy ogladaniu filmow, wizualizacji, etc.

od kilkunastu dni go uzytkuje i jak narazie nic 'smuzacego' moje oko

nie dostrzeglo... a sprawdzalem na wielu najdziwniejszych tytulach :)

polecam go jak najbardziej 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi