koczer Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 jak w temacie. Niedługo mam zamiar kupić kino domowe, bede dysponował MAX 1200 zł. Kino bedzie uzywane do ogladania filmów i słuchania muzyki, powino wiec miec zarówno obsługe formatu divix, jak i wbudowany tuner. Nie znam sie jednak na tego rodzaju sprzecie, wiec pomóżcie dokonac trafnego wyboru ;) z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 hmm nie da rady kupic nic pożądnego za tą cenę :( za wmiarę porządne kolumny trzeba dać około 1600zł za amplituner ~1000 dvd też tanie nie są. Za 1200 trzeba wybrać jakis komplet typu manta, ale to jakościowo przypomina góośniczki komputerowe.:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Odczep sie od Manty. Manta jest tania, poniewaz w przeciwnym wypadku nie mogłaby konkurowac z Samsungami i innymi wielkimi koncernami typu Sony (i nie chodzi mi wcale o jakość). Po prostu nie maja renomy marki (na reklame wydaja rocznie raptem pol miniona). Produkty Manty są oparte na tych samych podzespołach co Samsunga - to jest wlasciwie to samo, tylko Mantą nie mozna szpanowac. Poza tym trzeba wspierać polskie firmy, a nie potem dziwic sie, ze bezrobocie rośnie. Znajomy ma DVD Manty i jakos nie widze roznicy jakościowej (wrecz przeciwnie - Manta ma lepsze funkcje). Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) A jaki odtwarzacz DVD sam? Cena w zasadzie nie gra roli, ale musi byc kupiony jutro (!) i najlepiej w media markt (!!!) nie ja go kupuje jakby co ;) Musi byc porzadna firma (nie wiem, ale jakies sony czy cos - boo chyba robi dobra takie rzeczy) zeby niezawodne było. Ma byc bez głosnikow sam odtwarzacz DVD. Macie jakies propozycje? Zaraz skocze na rowerze do tesco do RTV euro AGD i zobacze co mają i za ile. mam nadzieje Ze mi pomoze ktos bo do jutra mało czasu :( pozdro Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Musi byc porzadna firma (nie wiem, ale jakies sony czy cos - boo chyba robi dobra takie rzeczy) zeby niezawodne było.Myślisz, ze znaczek Sony zagwarantuje niezawodność? Ja bym brał Mante, bo: - tania - polska - bardzo dobry i szybki serwis, w razie czego - mnogość obslugiwanych formatow - ciekawe funkcje i prostota obslugi - jakościa nie ustepuje zagraniczym markom - Manta korzysta z tych samych podzespolow co Samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Wiec polecasz mante.... moze ktos jeszcze? a co do tego sony to nie znam sie na takich sprzetach ;) myslełam za sony to takie DFI :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja mam soniaka in ien arzekam, ale to nie ten przedzial cenowy, w tej ceniekumpel ma philipsa z glosnikami (bodajze 1300zl) i kupywal w media markt, gra toto ladnie, odtwarza wiekszosc formatow i nie ma ztym problemu. (pamietaj, liczy zeby woofer ladnie grał, zeby sasiedzi tez wiedzieli ze ogladasz ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 A jaki odtwarzacz DVD sam? Cena w zasadzie nie gra roli, ale musi byc kupiony jutro (!) i najlepiej w media markt (!!!) nie ja go kupuje jakby co ;) Musi byc porzadna firma (nie wiem, ale jakies sony czy cos - boo chyba robi dobra takie rzeczy) zeby niezawodne było. Ma byc bez głosnikow sam odtwarzacz DVD. Macie jakies propozycje? Zaraz skocze na rowerze do tesco do RTV euro AGD i zobacze co mają i za ile. mam nadzieje Ze mi pomoze ktos bo do jutra mało czasu :( pozdro 1596629[/snapback] chcesz dobry sprzet? DENON :) nie tani aldo DOOOBRYYY cena około 700zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 nie no, co jak co, ale sama ta nazwa, MANTA mnie odstrasza, wiec odpada. Myslałem raczej nad http://ewabymail.pl/product_info.php/products_id/10430 , http://ewabymail.pl/product_info.php/cPath...roducts_id/6335 lub http://ewabymail.pl/product_info.php/cPath...roducts_id/8315 , moze którys ktos ma i moze polecic.....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 chcesz dobry sprzet? DENON :) nie tani aldo DOOOBRYYY cena około 700zł 1597036[/snapback] dostane to TO ;) w media markt? Cena tez dobra... co w nim takiego suuuper? Rozumiem ze divx w standardzie jest :D Jakies jesczcze propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 wg mniw w tej cenie da sie kupic cos wzglednie dobrego,nikt nie pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja ostanio szukałem kina dla ciotki i kupilismy to http://ewabymail.pl/product_info.php/cPath...roducts_id/4922 i jest zadowolona całkie mniezle gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ecna była by ok, ale musze jeszcze zakupic obok kina TV, wiec na kino mam MAX 1200, sony odpada :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 po pierwsze- manta to [ciach!]o , ja mialem rzeczy z manty , sa do [gluteus maximus] moji koledze tez nie lubia tej firmy po drugie- zdanie " mantą nie poszpanujesz" wiadomobo to kiepska firma, a ja wręcz nienawidze ludzi którzy by szpanowali nawet jakąś porządną marką , taki debil bedzie gadal -- "oooo hhhh takkk ohhhh takkk popatrzzz ohhhh ahhhh mam super kino domowe jakie zajebiste " :mur: , tacy ludzie nadają sie tylko do smieci uwazam to moje zdanie na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 nikt nie ma kina domowego które mógłby polecic ? w cenie do 1200 ? :/ lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja mam same DVD od manty już kawał czasu.. i jakoś nie mam na co nażekać.. wszystkie płyki mi podskakują... nie ma problemow z polskimi literami i jakim kolwiek DivX'em.. więc ja polecam MAnte... A co do całych zestawów kina domowego to nie znam się na tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ostatnio w podobnej cenie(juz nie pamiętam dokładnie jakiej) kupił zestaw panasonica,żadna rewelka jakaś ale fajnie działa,dla przeciętnego użytkownika sądze że jest wystrczający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60860951 ja mam sam odtwarzacz DVD Philips'a DVP632 i jest bez zarzutu (odpukac) kupiony w Media Markcie wiec ten zestaw tez powinienes dostac Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez JohnyKapiszony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Z tanich dvd to moge polecic panasonica s35. Osobiscie wystrzegalbym sie manty, chyba ze nie zalezy ci na jakosci obrazu i dzwieku. Manty emperor kupilo wiele moich znajomych. To jest makieta odtwarzacza dvd. Tacka wysuwa sie tak jakby to byl jej ostatni raz. Oczojebna dioda niebieska.. Jakosc odtwarzania fatalna. Nie wiem jak z divx bo nie ogladam nic w tym formacie. Zaleta to z pewnoscia cena.. Ale czy cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mysle o tym philipsie, http://ewabymail.pl/product_info.php/cPath...roducts_id/6335 słyszałem jednak ze a niezbyt dobra jakosc obrazu, ktos to potwierdzi ? zaprzeczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Z tanich dvd to moge polecic panasonica s35. Osobiscie wystrzegalbym sie manty, chyba ze nie zalezy ci na jakosci obrazu i dzwieku. Manty emperor kupilo wiele moich znajomych. To jest makieta odtwarzacza dvd. Tacka wysuwa sie tak jakby to byl jej ostatni raz. Oczojebna dioda niebieska.. Jakosc odtwarzania fatalna. Nie wiem jak z divx bo nie ogladam nic w tym formacie. Zaleta to z pewnoscia cena.. Ale czy cos jeszcze? 1603581[/snapback] Mam, oczojebna dioda mi nie przeszkadza, zawsze można ją sobie ręcznie ściemnić, fakt, tacka wygląda jakby sama miała odpaść. Używam Manty do oglądania divixów i xvidów i jakość jest identyczna jak na kompie. Jedynie t epierwsze Manty potrafią się przycinać jak film ma wysoką rozdzielczość na skomplikowanych scenach. Jak na DVD za ~270zł to uważam że jest rewelacyjny. Upgrade softu chociaż zrobiłeś? Na jakim tv to testowałeś, jakiś Elemis czy coś lepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) olsniło mnie :) a moze by tak kupic ten http://koda.pl/koda_show_prod.php?show=av701_sw550 zestaw za 899 zeta a do tego http://koda.pl/koda_show_prod.php?show=dvd504d ?? ale to bez wzmacniacza.... pomózcie do 1250 zł... Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez koczer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczer Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 zdecydowałem sie na http://koda.pl/koda_show_prod.php?show=dra660_av701_sw550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...