alienx Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Co sądzicie o tej karcie? Mam okazje ja kupic za 616 zl nowke. Na stronie producenta moza przeczytac ze taktowana jest 250 core i 250 ddr ale we wczesniejszych recenzjach tejze karty byla informacja ze taktowanie pamieci jast zanizone do 200. Jak jest naprawde? Pamieci 4ns czy to prawda? I co z wentylatorem ??? czy dalej chodzi glosno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Według mnie Mint nie jest warty tych pieniędzy. W siriusie masz Herculesa za 520 zł, ja takiego wybrałem i jestem zadowolony, a pozatym za 620 zł kupisz już Gf4 Ti4200 od Prolinka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Co sądzicie o tej karcie? Mam okazje ja kupic za 616 zl nowke. Na stronie producenta moza przeczytac ze taktowana jest 250 core i 250 ddr ale we wczesniejszych recenzjach tejze karty byla informacja ze taktowanie pamieci jast zanizone do 200. Jak jest naprawde? Pamieci 4ns czy to prawda? I co z wentylatorem ??? czy dalej chodzi glosno? Nie warto. Lepiej kup kartę z 64MB. Wystarczy napewno. No chyba ze karta będzie miała Ci służyć przez naprawe długi czas , wtedy to co innego. jesli nie to bierz ATI 8500LE ale z 64MB RAM. Bardzo dobry jest Hercules. Także HIS nie jest zły a ma tą zaletę że jest tańszy :-) Mint własnie pakuje do swoich kartoników karty HIS OEM :-) Sam mam MINTA HISA i nie narzekam. Dobry zakup ale pod warunkiem ze cena będzie różniła się od Herculesa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...