S.W.A.T Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Witam, kiedys uzywalem Outlooka ( :mur: ) zmienilem na The Bat!'a i jestem bardzo zadowolony. Moje pytanie brzmi co jest teraz lepsze The Bat! czy moze Mozilla Thunderbird? Moze jakieś powody ? :D Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ja oddaje głos na bata, ponieważ wydaje mi się przyjaźniejszy w obsłudze. W Mozilli Thunderbird probowałem uporządkować sobie kilka kont, tak aby każde miało osobne foldery, ale po pół godziny nie mogłem tego zrobić tak jak chciałem. Nie mówie, że sie nie da, bo sie pewnie da, ale co z tego skoro w jakiś dziki sposób. W TheBat Pro wszystko jest na tacy podane i polecam :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ja uzywam Bat'a od jakichs 5-6 lat i nie zmienie na nic innego :) wlacza sie blyskawicznie w porownaniu do jakichs outlookow, a iloscia opcji tez powala =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...