p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Witam sprzet jak w podpisie uruchamiam komputer i na starcie mam pasy, polowy napisow nie widze bo sa jakies krzaczki, co to moze byc, i wina czego ???, to samo na obydwu wyjsciach graficznych i po obsadzeniu dowolnego slotu pci express. pomocy !!!! ;] nowy komp a juz nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Albo walnieta pamiec na karcie albo slabe chlodzenie (czyt. zatarty wentylator, zle przylegajacy radiator lub cos w tym stylu) Probowales reinstalowac stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Albo walnieta pamiec na karcie albo slabe chlodzenie (czyt. zatarty wentylator, zle przylegajacy radiator lub cos w tym stylu) Probowales reinstalowac stery ? 1597274[/snapback] czlowieku ja niemam nawet xp ;] kompter jest nowo zlozony, wciskacz power on i szlak go trafia , pasy sa od poczatku, pokazuje sie ciezko widoczne logo dfi lanparty , potem post i wszedzie krzaki, w biosie tez, malo sie przeczytac da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 No ja myslalem ze na starcie systemu masz te krzaki.. moja pomylka. Ale nie zmienia to faktu ze na 99% karta jest walnieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Weź karte i sprawdź w innym kompie :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) skad ja wezme komputer z pci-express ? nikt z moich znajomych niema. Pozatym wiem jak sie dochodzi do problemu, problem w tym ze niemam jak ;] niech mi ktos powie czy na tej polycie pojdzie jakas stara grafa na pci typu s3virge i nic sie nei zjara , to wtedy moze cos zdzialam. Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez p3dzi0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) niech mi ktos powie czy na tej polycie pojdzie jakas stara grafa na pci typu s3virge i nic sie nei zjara , to wtedy moze cos zdzialam. 1597314[/snapback] Pójdzie. Sam uzywam takiej: S3 Trio64V2 (2 MB) :lol: Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 karta to nowka sztuka , dopiero co wlozona, niedzialala na starcie, kupiona w sklepie benchmarka ale 2 tygodnie temu (dzisiaj dopiero wszystko poskladalem) moze ktos mi powie jak to jest z reklamacja tego bo niemam zielonego pojecia, czy dostane nowa czy beda cos majstrowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...