Skocz do zawartości
p3dzi0r

Pasy Na Starcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

sprzet jak w podpisie

uruchamiam komputer i na starcie mam pasy, polowy napisow nie widze bo sa jakies krzaczki, co to moze byc, i wina czego ???, to samo na obydwu wyjsciach graficznych i po obsadzeniu dowolnego slotu pci express. pomocy !!!! ;] nowy komp a juz nie dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo walnieta pamiec na karcie albo slabe chlodzenie (czyt. zatarty wentylator, zle przylegajacy radiator lub cos w tym stylu)

Probowales reinstalowac stery ?

1597274[/snapback]

czlowieku ja niemam nawet xp ;] kompter jest nowo zlozony, wciskacz power on i szlak go trafia , pasy sa od poczatku, pokazuje sie ciezko widoczne logo dfi lanparty , potem post i wszedzie krzaki, w biosie tez, malo sie przeczytac da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skad ja wezme komputer z pci-express ? nikt z moich znajomych niema. Pozatym wiem jak sie dochodzi do problemu, problem w tym ze niemam jak ;] niech mi ktos powie czy na tej polycie pojdzie jakas stara grafa na pci typu s3virge i nic sie nei zjara , to wtedy moze cos zdzialam.

Edytowane przez p3dzi0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech mi ktos powie czy na tej polycie pojdzie jakas stara grafa na pci typu s3virge i nic sie nei zjara , to wtedy moze cos zdzialam.

1597314[/snapback]

Pójdzie.

Sam uzywam takiej: S3 Trio64V2 (2 MB)

:lol:

Edytowane przez dem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karta to nowka sztuka , dopiero co wlozona, niedzialala na starcie, kupiona w sklepie benchmarka ale 2 tygodnie temu (dzisiaj dopiero wszystko poskladalem) moze ktos mi powie jak to jest z reklamacja tego bo niemam zielonego pojecia, czy dostane nowa czy beda cos majstrowac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi