oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Co się stanie ? Czy to w ogóle zadziała ? Update... Coś mi sie pokaszaniło, chodziło mi o X8xx, sry. Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 wyslij sms pod numer 5517 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 @tukamon jak nie masz nic rozsądnego do powiedzenia, to sie nie wypowiadaj... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 @tukamon jak nie masz nic rozsądnego do powiedzenia, to sie nie wypowiadaj... n/c 1597451[/snapback] Lub poszukaj tutaj :) Chodzi o to ze nie wiadomo bo narazie poza paroma zapowiedziemi nic nie wiadomo na temat Crossfire, cos tam gadali ze ma dzialac z roznymi kartami i ze karty nie musza miec taka sama l. potokow, taktowanie itp. ale to narazie zapowiedzi(lub nawet plotki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 czy oni to lepszych pomyslow nie maja? na cholere dwie karty i dwa razy wiekszy pobor mocy? by brali przyklad z voodoo5 5500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Lub poszukaj 1597476[/snapback] Normalnie numer roku, lol xxx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Co się stanie ? Czy to w ogóle zadziała ? 1597199[/snapback] obie karty beda dzialac z iloscia potokow najslabszej karty - w tym przypadku 8, taktowanie zas obu pozostanie na tym samym poziomie. ogolnie wydajnosc takiego tandemu bedzie slabsza niz mocniejszej pojedynczej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Właśnie zastanowił mnie ten tytuł. 12 ptokowe X700? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 obie karty beda dzialac z iloscia potokow najslabszej karty - w tym przypadku 8, taktowanie zas obu pozostanie na tym samym poziomie. ogolnie wydajnosc takiego tandemu bedzie slabsza niz mocniejszej pojedynczej karty. 1597521[/snapback] Skadte informacje? Nie neguje ich ale narazie nic tak naprawde nie wiadomo na temat crossfire, poza paroma pseudo testami gdzie plyta byla, podbpiete 2x850XT i predkosc 2x wieksza niz z 1, tylko ze: a) plyt nie ma w sprzedazy B) nie wiadomo kiedy beda(chyba ze juz jest nastepna oficjalna data) Wiec jesli nie zobacze plyty z crossfire w sprzedazy(czyli wejdzie do produckji) to poza paroma testami, ktore za duzo nie mowia i zapowiedziach Ati to nic nie wiadomo a to czesto jest gadane przed premiera po premierze okazuje sie czczym gadaniem. I jak wspomnialem nie neguje tego co napisales, poprostu dopiero po premierze bedzie mozna pisac co to potrafi to samo jest z Fudo, raz ma miec 32 potoki, zaraz ktos pisze ze ma miec 24 a nastepnego dnia okazuje sie ze ma byc to 16 potokowiec. A skad to ludzie moga wiedziec skoro karty nie ma jeszcze(juz ponoc jest gotowa do produkcji). Dlatego ja wole powstrzymac sie od pisania co teoretycznie crossfire ma potrafic :) I jeszcze raz powtarzam ze nie neguje tego co napisales bo tez to gdzies czytalem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 @tukamon jak nie masz nic rozsądnego do powiedzenia, to sie nie wypowiadaj... n/c 1597451[/snapback] heh powtorze sie wyslij na 5517 mala podpowiedz: 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d {tylko zamiast t wstaw j} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Skadte informacje? http://www.driverheaven.net/articles/crossfire/ czyli jest to info prosto z "zrodla" ;) no ale na dzien dzisejszy, a jak to bedzie wygladalo jutro, tego juz nikt nie wie...chyba nawet samo "zrodelko" do czego zdazylo juz nas przyzwyczaic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A nie wiecie może jaki jest maksymalny poziom antyaliasingu do ustawienia w Radku X700. Coś mi się wydaje, że x16 /chyba/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A nie wiecie może jaki jest maksymalny poziom antyaliasingu do ustawienia w Radku X700. Coś mi się wydaje, że x16 /chyba/. 1598535[/snapback] Taki sam jak w calej serii Radeonow opartych na R300(karty na R4x0 sa oparte na R300 :P) a tam jak ja dobrze pamietam FSAA jest max 6x a 16x to max dla AF, a wystarczy otworzyc pierwsza lepsza recke rakda na dowolnym portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 koledze chodzi o odpowiedzi do konkursu zorganizowanego na nvision.pl :wink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Właśnie :) ;) otóż to :P Wiecie już wypełniłem, poszperałem i znalazłem odp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...