Joker_king Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mam problem podczas grania wywala mnie do windy a czasem komp się resetuje.Zmieniłem bios wgrałęm najnowsze stery i nic pomóżcie.Mój komp: Procesor-AMD Athlon 3000+XP Barton Pamięć RAM-Kingston 1GB DDR RAM (2x 512) 400 MHz Dysk Twardy-WDC WD1200JB-00GVA0 Płyta główna-Epox 8RDA3+/8RDA3G (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LAN) na nVIDIA nForce2 Ultra 400 Karta graficzna-Gainward GeForce6600GT GS PP! Ultra/1960 XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...5entry1583305 było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Joker_king sluchaj bardziej doswiadczonego kolegi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Ale tam do niczego nie doszliśmy a teraz to mnie zaczyna już wykańczać bo gram sobie jestem na końcu misji i wywala. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 BŁAGAM pomóżcie w was nadzieja bo ja ju nie mam więcej pomysłu co to????A tak sie nie da żyć. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 po raz ostatni Cie ostrzegam. zapoznaj sie z regualminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ZASILACZ??? Poczytaj topik z mojego podpisu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zasilacz mam 350W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiper Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 kolego duble-topic; jeszcze raz pytam i wtym miejscu: co masz kręcone na kompie :blink: jest też i taki sposób, że robisz formata i instalkę na czysto; jeżeli tu wywali instalkę to prawdopodobne, że procek "nie liczy" poprawnie; pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Nic nie kręciłem. Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Joker_king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...