Pinki Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 80x80 mm 25 mm PTB1-6OC 3200 obr/min, 36,5 dBA, 40,5 CFM - 14.5 zł :twisted: http://www.4max.com.pl/sklep/wentylatory.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 WOW!!! SUper a gdzie takie cos kupic p otej cenie?? A czy ma jakas roznice czy jest to wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy czy wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy, to znaczy czy to sa te same wentylatory czy kazdy to inny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mozna to kupic w sklepie 4max do ktorego wyzej podalem link :) Nie ma roznicy :D Czy bedzie wdmuchiwal czy wydmuchiwal zalezy od ustawienia ( chyba :lol: ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 no wlasnie...chyba. ja tez nie jestem pewnie a jednak to wazne...chyba... jest. Jak ktos by wiedzial to prosze se bardzo o kolko ratunkowe, wyciagnijcie pomocna dlon do mnie , please :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 no wlasnie...chyba. ja tez nie jestem pewnie a jednak to wazne...chyba... jest. Jak ktos by wiedzial to prosze se bardzo o kolko ratunkowe, wyciagnijcie pomocna dlon do mnie , please :D:D:D Heh, napewno, nie ma wentylatorow wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych lub wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych :lol: Wystraczy odpowiednio obrocic wiatrak i juz mamy zamiast nawiewu - wywiew :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nio i spoczko. czyli musze kupic okolo 5taskich wentylkow :D posiada to ktos w domu tyle?? robi bardzo duuuzy halas?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Sam SObie Zrob .Bedziesz mial satysfakcje a nie tylko ciagle cos kupowac.TO ZA PROSTE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 mam sobie sam wentylator zrobic?? sorry a w jaki sposob?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 mam sobie sam wentylator zrobic?? sorry a w jaki sposob?? Jemu chodzilo o okragly kabel :lol: Ja na dniach bede mial 4 takie wentylki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja mam nadzieje tez. Jakos na dniach sprawie sobie wentylatorki, kabelki i nede mial super ziombek w obudówce :D:D:D Kiedys tam jeszcze wsadze sobie szybke niebieski neon i bedzie git :D Po tych wszystkich postach stwierdzam ze jednak najlepiej bedzie zmontowac sobie samemeu taki kabel. Prosze o wszytskie rady, no i nadal prosze o adresy z tanimi gotowymi opkraglymi kabelkami :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Kur..... mać!!! KABEL 80 żył = ATA 33 66 100 JEST KONTABILYJNA Z WSZYSTKIMi ATA (prócz serial) Jedna uwaga : kabelek 80 zyl jest kompatybilny z all ATA (do 100) Mozesz na nich wszystko podlaczyc, nawet powinienes, lepsza cyrkulacja powietrza bedzie w budzie. Do flopa tez sa okragle kabelki Do ATA 133 zobacz sobie kable cooler master jest na nich wyraźnie napisane ATA 133 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja takie tasmy (ATA 100) za 15 zyli kupilem we wrocku na grunwaldzkim, sa tez ATA 66 i ATA 133 (ceny najwyzej o 5 zl sie roznia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...