Skocz do zawartości
scibi

OKRĄGŁE KABLE HDD -BIG HELP

Rekomendowane odpowiedzi

WOW!!! SUper a gdzie takie cos kupic p otej cenie?? A czy ma jakas roznice czy jest to wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy czy wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy, to znaczy czy to sa te same wentylatory czy kazdy to inny??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie...chyba. ja tez nie jestem pewnie a jednak to wazne...chyba... jest. Jak ktos by wiedzial to prosze se bardzo o kolko ratunkowe, wyciagnijcie pomocna dlon do mnie , please :D:D:D

Heh, napewno, nie ma wentylatorow wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych lub wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych :lol: Wystraczy odpowiednio obrocic wiatrak i juz mamy zamiast nawiewu - wywiew :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam nadzieje tez. Jakos na dniach sprawie sobie wentylatorki, kabelki i nede mial super ziombek w obudówce :D:D:D Kiedys tam jeszcze wsadze sobie szybke niebieski neon i bedzie git :D Po tych wszystkich postach stwierdzam ze jednak najlepiej bedzie zmontowac sobie samemeu taki kabel. Prosze o wszytskie rady, no i nadal prosze o adresy z tanimi gotowymi opkraglymi kabelkami :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur..... mać!!!

KABEL 80 żył = ATA 33 66 100 JEST KONTABILYJNA Z WSZYSTKIMi ATA (prócz serial)

Jedna uwaga :

kabelek 80 zyl jest kompatybilny z all ATA (do 100)

Mozesz na nich wszystko podlaczyc, nawet powinienes, lepsza cyrkulacja powietrza bedzie w budzie.

Do flopa tez sa okragle kabelki

Do ATA 133 zobacz sobie kable cooler master jest na nich wyraźnie napisane ATA 133 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...