Gość Kaaban Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 kup i napiszesz wrażenia :D a tak serio to ja jestem jakoś źle nastawiony do piłek Kipsty... koledzy mieli i co najwyżej średnia taka piłka jest (IMO). Ja mam 2. rok adidasa F50 i jest po prostu zajebista, trenuję nią codziennie na piachu, czasami trawa i często asfalt :mrgreen: i się trzyma cały czas B) No i mam gąbkę na łatkach, nie to co podróby topowych piłek... Coś takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 przemowg - Heh...dokładnie taką samą ostatnio z kumplami zakupiliśmy... :] fajnie ogólnie się nią gra, chociaż ogólnie wolę piłki 'konwencjonalne' a nie koszykarskopodobne...z tego typu piłek miałem swego czasu Nike Hardground - w porównaniu do Kipsty wypadała imho kiepsko, dużo twardsza, ciężko się nią główkowało...no i zmęczyłem ją w ciągu 2 tygodni średnio intensywnego grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblik7 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 ja mam piłkę Adidas Roteiro Replique i trzyma mi juz 4lata jestem z niej bardzo zadowolony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 co myślicie o KIPSTA STREET http://www.allegro.pl/item210412434_nowa_k...t_polecam_.html byłem w Decathlonie ostatnio, nawet fajnie się nią kopie :) Co do moich piłek - co ja nie miałem :lol2: z 5 biedronek po 12 złotych, ale to szkoda gadac, Adidas Tricolore - poszła się dziurawic niedawno, czasami tylko grałem, Adidas Roteiro - pozdzierana od asfaltu, ale działa i fajnie się nią kopie. T90 Swift - cała pozdzierana, jakaś taka lekka ... A Fevernowę miał kumpel, bardzo fajna piłeczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ktoś tu mówił że T90 Swift to lipna piłka i że szybko schodzą napisy...haha Oto moja półtoraroczna piłka którą poniewieram na betonowym płocie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honey Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Hej, zdaję sobie sprawę z tego, że juz długi czas nikt tutaj nie zagląda, jednak może będę miała tyle szczęścia i ktoś mi pomoże. Mianowicie, jak nietrudno sie domyślić, planuję zakup piłki. Co prawda nie dla mnie, a dla mojego chłopaka. Problem w tym, że w ogóle się na tym nie znam. Dlatego byłabym wdzięczna, jakby ktoś mi poradził jakieś konkretne 2-3 modele, w jakiejś rozsądnej cenie. Na pewno chciałabym, żeby była to piłka adidasa. To ja czekam wierząc w to, że ktoś tu jednak zajrzy:):* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabiano Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Hej, zdaję sobie sprawę z tego, że juz długi czas nikt tutaj nie zagląda, jednak może będę miała tyle szczęścia i ktoś mi pomoże. Mianowicie, jak nietrudno sie domyślić, planuję zakup piłki. Co prawda nie dla mnie, a dla mojego chłopaka. Problem w tym, że w ogóle się na tym nie znam. Dlatego byłabym wdzięczna, jakby ktoś mi poradził jakieś konkretne 2-3 modele, w jakiejś rozsądnej cenie. Na pewno chciałabym, żeby była to piłka adidasa. To ja czekam wierząc w to, że ktoś tu jednak zajrzy:):* Ja kilka miesiecy temu sobie kupilem replike Adidas Finale Sportivo ms za 90 zl. To najnowsza pilka jaka graja w aktualnym sezonie w Lidze Mistrzow, a wyglada ona tak: Jest bardzo wytrzymala, a naniesony na nia wzor trzyma sie bardzo dobrze i do tego wyglada niezle :wink: Polecam :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Ja kilka miesiecy temu...Nie zebym sie czepial, ale chyba juz kupila ta pilke. Chyba za często bierzesz przykład z avatarowego ludka :wink: Edytowane 14 Lutego 2009 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabiano Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Nie zebym sie czepial, ale chyba juz kupila ta pilke. Chyba za często bierzesz przykład z avatarowego ludka :wink: Racja, nie zwrocilem uwagi na date postu :wink: Ale w koncu to caly temat o kupnie pilek wiec mam nadzieje ze pomoglem chocby komus innemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Trochę nie w czas odpowiedź, ale trzeba przyznać że piłka ładna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Fabiano Miodna ta piłeczka a powiem szczerze nie przypatrywałem się w tegorocznej edycji LM jaką piłką grają. Może i ja sprawie taką piłeczkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Szkoda tylko że to replika, ale żal by było wyciągać orginał na jakieś marne boisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 A ja gram nietypowymi piłkami, tzn. do niedawna piłką Select Super - imho zaj*****a piłka i grało mi się nią o wiele lepiej niż adidasami/nike itp. :) Szkoda tylko, że skończyła marnie :( wleciała z dużą prędkością prosto na płot ... żelazny, ładnie zdobiony ostrymi grotami. :( A teraz używam Reusch'a Star Light , powiem szczerze, że piłka nie do zajechania, jednak przy następnym zakupie , wrócę do Select'a. :) Ten Reusch jest wyjątkowo ciężki i twardy , więc trzeba mieć naprawdę "mocne" nogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Pilke mozna miec i 10 lat jedna ale jak sie czesto gra to i po pol roku bedzie tak wybita, ze nadawac sie bedzie dla 5 latkow w zamian za balon z odpustu :) Ogolnie pilki Adidasa trzymaja sie lepiej, ale jak dla mnie gra sie nimi marnie ... zdecydowanie wole Nike :) choc te szybciej sie konczą. Selectem gralem, bez rewelacji ale dlugo sie trzyma ponoc. Kiedys mi sie fajnie Uhlsportem gralo. Swego czasu Mitre robilo dobre pilki, grano nimi w Premier League. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Makchiavelli zgadzam się z tobą - sam mam już bardzo wiekową piłkę - (nawet nie pamiętam ile ma już lat) i jest już tak lekka że nie warto nią nawet żonglować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ktoś tu mówił że T90 Swift to lipna piłka i że szybko schodzą napisy...haha [img post #66]Oto moja półtoraroczna piłka którą poniewieram na betonowym płocie.. Aktualizacja: tą samą piłkę nadal posiadam i cały czas poniewieram ją na betonowym płocie... Po 3 latach niebieski znacząco wyblakł, a sama piłka zrobiła się troszkę cięższa (zapewne to zasługa zimy, zapomniałem ją schować i leżała w śniegu cały styczeń :rolleyes: ). Jednak nadal zdania nie zmienię: lepszej kupić nie mogłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...