X800 Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Dobra panowie, a więc tak: Potrzbuje jakiś fajny lekki i świeży zapach coś w stylu Aqua Di Gio. Podajcie może jakieś Wasze typy, które się wam podobają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 fajny lekki i swierzy - lacosta zielona zawsze mam ja jeszce pod reką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Ojciec ma właśnie zieloną lacoste i jak dla mnie zapach bez rewelacji. Może jakieś inne typy :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 davidoff coll water :) zawsze mam kolo siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Odkupujemy ;) Kupiłem dziś wodę toaletową Bruno Banani Magic Man 75 ml w Douglas (103 zł), bardzo przyjemny zapach. Polecam, tym bardziej, że cena nie jest wygórowana :) EDIT! X800 Armani Code jest stary jak świat. Cena dość wygórowana, ~180 zł za 50 ml to zdzierstwo IMHO ;) BTW Acqua Di Gio od Armaniego to klasyka, świetny zapach, każdej pani się podoba, ale swoje kosztuje ~200 zł za 50 ml ;). Podróby od FM za 30 zł trzymają 1h, Acqua Di Gio z 8h lekko. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ostatnie ciekawe zapachy jakie znalazłem to: - Armani Mania, - Armani Code, Naprawdę meeeega zapachy, dosyć świeże, ale bez przesady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja sie dzisiaj zakupiłem w hypnose homme, co o nim sadzicie ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Panowie, poszukuję jakiegoś stosunkowo taniego zapachu do codziennego użytku. Co moglibyście polecić? Preferuje raczej oryginalne, energiczne zapachy, ale bez przesady. Za niską cenę można znaleźć firmy typu "STR8", "Tonino Lamborghini", warto? Edytowane 25 Marca 2009 przez Ombre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Za niską cenę to masz też Mexxa oraz Pume Jamaica (polecam) ;) A co do STR8 to aktualnie używam dezodorantu STR8 Blade i kobiecie zapach się podoba i długo trzyma na koszulce/bluzie jak przejdzie ze skóry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 W sobotę kupiłem sobie w Sephorze nowego Dolce&Gabbana The One. Kupione z rabatem 20%, więc czad. Zapach mnie oczarował :D , a że na allegro i w sklepach internetowych kosztował ten D&G tyle samo (okolo 200zł), to stwierdziłem że nie warto ryzykować i skorzystalem z Syfory.Również posiadam The One od Dolce&Gabbana. Cóż mogę więcej powiedzieć - piękny zapach utrzymuje się naprawdę dłuuugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Potwierdzam :) Ja też The One posiadałem i byłem bardzo z niego zadowolony. Teraz moim pachnidłem jest 1 Million od paco rabanne. Świetny zapach i trzyma się też bardzo długo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Teraz moim pachnidłem jest 1 Million od paco rabanne. Świetny zapach i trzyma się też bardzo długo. Dla mnie ten perfum ma zapach tej rozowej gumy do zucia Orbit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Dobre, nowe perfumy są od Calvina Kleina - Man. Polecam, ładny zapach, nie bardzo ostry, ale nie kwiatowy - idealny na każdą porę, choć wg. mnie bardziej wieczorowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Odkopię trochę temat. :] Ma ktoś jakieś sprawdzone źródło nabywanie oryginalnych testerów ? Na allegro lepiej nie ryzykować, bo raczej są to podróbki z tego co wygooglowałem szukając informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 moze Perfumeria.pl ? widziałem, że tam jakieś testery mają. Zamawiałem od nich ostatnio i się szybko uwijaja, ceny nawet nizsze niz na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Ostatnio kupywałem co prawda nie testery, ale normalne perfumy w nowym TK Maxxie w galerii centrum w wawie. Ceny sa naprawde bardzo dobre, tylko co kilka dni zmienia sie asortyment. No ale jest pewnosc, ze nie sa ta jakies turki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Może ktoś napisać coś o "ogonie" jaki zostawia herrera 212 men, bo czytałem różne opinie. jest czy nie i jak z intensywnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ma ktoś sprawdzonego sprzedawce z allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ma ktoś sprawdzonego sprzedawce z allegro? Nie ma takich :D smialo mozna powiedziec ze allegro i perfumy = 99% podrob A te oryginalne kosztuja podobnnie co w netowych sklepach typu dolce.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 Można jeszcze trafić na pojedyncze sztuki gdy ktoś przywozi z podróży 2-3 flakoniki i sprzedaje. No i testery wynoszone przez pracowników. Oni (pracownicy drogerii i aptek) potrafią drugą pensję zrobić takim działaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...