X800 0 Report post Posted November 23, 2008 Dobra panowie, a więc tak: Potrzbuje jakiś fajny lekki i świeży zapach coś w stylu Aqua Di Gio. Podajcie może jakieś Wasze typy, które się wam podobają :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbass 5 Report post Posted November 24, 2008 fajny lekki i swierzy - lacosta zielona zawsze mam ja jeszce pod reką :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
X800 0 Report post Posted November 24, 2008 Ojciec ma właśnie zieloną lacoste i jak dla mnie zapach bez rewelacji. Może jakieś inne typy :)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dandek 4 Report post Posted November 24, 2008 davidoff coll water :) zawsze mam kolo siebie ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
oldskul 12 Report post Posted December 20, 2008 (edited) Odkupujemy ;) Kupiłem dziś wodę toaletową Bruno Banani Magic Man 75 ml w Douglas (103 zł), bardzo przyjemny zapach. Polecam, tym bardziej, że cena nie jest wygórowana :) EDIT! X800 Armani Code jest stary jak świat. Cena dość wygórowana, ~180 zł za 50 ml to zdzierstwo IMHO ;) BTW Acqua Di Gio od Armaniego to klasyka, świetny zapach, każdej pani się podoba, ale swoje kosztuje ~200 zł za 50 ml ;). Podróby od FM za 30 zł trzymają 1h, Acqua Di Gio z 8h lekko. Edited December 25, 2008 by Spylon Quote Share this post Link to post Share on other sites
X800 0 Report post Posted December 20, 2008 Ostatnie ciekawe zapachy jakie znalazłem to: - Armani Mania, - Armani Code, Naprawdę meeeega zapachy, dosyć świeże, ale bez przesady :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bielski 55 Report post Posted January 11, 2009 ja sie dzisiaj zakupiłem w hypnose homme, co o nim sadzicie ? :] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ombre 1 Report post Posted March 25, 2009 (edited) Panowie, poszukuję jakiegoś stosunkowo taniego zapachu do codziennego użytku. Co moglibyście polecić? Preferuje raczej oryginalne, energiczne zapachy, ale bez przesady. Za niską cenę można znaleźć firmy typu "STR8", "Tonino Lamborghini", warto? Edited March 25, 2009 by Ombre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koowi 0 Report post Posted March 26, 2009 Za niską cenę to masz też Mexxa oraz Pume Jamaica (polecam) ;) A co do STR8 to aktualnie używam dezodorantu STR8 Blade i kobiecie zapach się podoba i długo trzyma na koszulce/bluzie jak przejdzie ze skóry ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
wistler 1 Report post Posted March 26, 2009 W sobotę kupiłem sobie w Sephorze nowego Dolce&Gabbana The One. Kupione z rabatem 20%, więc czad. Zapach mnie oczarował :D , a że na allegro i w sklepach internetowych kosztował ten D&G tyle samo (okolo 200zł), to stwierdziłem że nie warto ryzykować i skorzystalem z Syfory.Również posiadam The One od Dolce&Gabbana. Cóż mogę więcej powiedzieć - piękny zapach utrzymuje się naprawdę dłuuugo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Huberek 25 Report post Posted March 26, 2009 Potwierdzam :) Ja też The One posiadałem i byłem bardzo z niego zadowolony. Teraz moim pachnidłem jest 1 Million od paco rabanne. Świetny zapach i trzyma się też bardzo długo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FastlY 5 Report post Posted March 26, 2009 Teraz moim pachnidłem jest 1 Million od paco rabanne. Świetny zapach i trzyma się też bardzo długo. Dla mnie ten perfum ma zapach tej rozowej gumy do zucia Orbit :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
zavader 0 Report post Posted March 26, 2009 Dobre, nowe perfumy są od Calvina Kleina - Man. Polecam, ładny zapach, nie bardzo ostry, ale nie kwiatowy - idealny na każdą porę, choć wg. mnie bardziej wieczorowy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ath 529 Report post Posted October 25, 2010 Odkopię trochę temat. :] Ma ktoś jakieś sprawdzone źródło nabywanie oryginalnych testerów ? Na allegro lepiej nie ryzykować, bo raczej są to podróbki z tego co wygooglowałem szukając informacji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Onio 0 Report post Posted October 25, 2010 moze Perfumeria.pl ? widziałem, że tam jakieś testery mają. Zamawiałem od nich ostatnio i się szybko uwijaja, ceny nawet nizsze niz na allegro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FastlY 5 Report post Posted October 26, 2010 Ostatnio kupywałem co prawda nie testery, ale normalne perfumy w nowym TK Maxxie w galerii centrum w wawie. Ceny sa naprawde bardzo dobre, tylko co kilka dni zmienia sie asortyment. No ale jest pewnosc, ze nie sa ta jakies turki Quote Share this post Link to post Share on other sites
ath 529 Report post Posted October 26, 2010 Może ktoś napisać coś o "ogonie" jaki zostawia herrera 212 men, bo czytałem różne opinie. jest czy nie i jak z intensywnością. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shoq 0 Report post Posted January 22, 2011 Ma ktoś sprawdzonego sprzedawce z allegro? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 18 Report post Posted January 24, 2011 Ma ktoś sprawdzonego sprzedawce z allegro? Nie ma takich :D smialo mozna powiedziec ze allegro i perfumy = 99% podrob A te oryginalne kosztuja podobnnie co w netowych sklepach typu dolce.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tony Soprano 134 Report post Posted January 25, 2011 Można jeszcze trafić na pojedyncze sztuki gdy ktoś przywozi z podróży 2-3 flakoniki i sprzedaje. No i testery wynoszone przez pracowników. Oni (pracownicy drogerii i aptek) potrafią drugą pensję zrobić takim działaniem. Quote Share this post Link to post Share on other sites