baka Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja osobiscie nie kupuje oryginalnych z bardzo prostej i jasnej przyczyny. Dostalem jednak kiedys od dziewczyny GIO DI AQUA (Giorgio Armani) i to jest jeden z genialniejszych zapachow jakie dotychczas wachalem. 1598202[/snapback] nuu aqua jest rewelacyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Gdzie dostane dosc tanio i 101% oryginalne : Giorgio Armani - Acqua Di Gio :) Calvin Klein - Obsession Dior - Fahrenheit Givenchy - Pour Homme Ma ktos zaufanego sprzedawce na allegro np ? Albo gdzies w okolicy lodzi ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 albo okolicy Poznania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) chlopaki prosze poleccie mi jakis zapach pumy albo adidasa bo poki co mam tylko na te kase a niechce kupowac podrobki :) bardzo prosze bo sie musze zastanowic do wieczora :D myslalem nad adidas game spirit lub sport fever albo puma jamaica, men, white men albo flowing mam na to do 50zl z przesylka Edytowane 30 Października 2005 przez _ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Brat ma Pume Flowing Man, ładnie pachnie. Mnie jednak bardzoej podoba sie Puma White Man.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 wy uzywacie perfum na codzień ?? Ja tam tylko z okazji jakegos specjalnego wyjscia, a na codzien styka byc czystym+jakis dobry antyperspirant. A z kumpli co sie codzinnie smrodza sie smieje. Mi to poprostu torche pod metro zalatuje. A co do prefum - jak juz sie psikać to porzadnie :]] Ja swoje mam juz ładnych pare lat, a korzystam mniej wiecej raz w tyg, wiec wydatek "na lata" (jak sie nie przesadza z uzywaniem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 E tam, na codzień można się troche psiknąć :P... Wiadomo, że nie jak się do sklepu po bułki idzie, ale wyjście do szkoły, z kumplami itd :P. W ogóle to ja jestem ciekawy jakie męskie zapachy podobają się paniom :>. Może ktoś nowy topic zaloży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 W ogóle to ja jestem ciekawy jakie męskie zapachy podobają się paniom :>. Może ktoś nowy topic zaloży? 1728539[/snapback] dobry pomysl :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nowy nie potrzebny, wystarczy do tego zaprosic te kilka kobiet z Tweaka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 polecam armaniego Black Code - działą na kobiety - sprawdzone :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Hugo Boss i tak jest najlepszy i najabrdziej rozpoznawalnym zapachem , ale ostatnio nie miałek kasy więc przerzuciłem się na Pume Jamaica , ciekawy zapach bardzo mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Obecnie mam Lacoste, ulubionymi perfumami mojej żony jest Davidoff ale lubi tez Hugo Bossa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ja używałem czerwoną Lacoste (super perfumki, napewno do nich jeszcze wróce) ... od kilku dni Joop! Jump i muszę przyznać, że zapach bardzo ciekawy... A jeśli ktoś ma zamiar robić zakupki na allegro to polecam tego sprzedającego : bartek_allegro1 Zamawiałem u niego perfumy i 100% oryginał, kumpel brał i tak samo :D no i pozytywów ma duuużo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 jeśli ktoś ma zamiar robić zakupki na allegro to polecam tego sprzedającego : bartek_allegro1 Zamawiałem u niego perfumy i 100% oryginał, kumpel brał i tak samo :D no i pozytywów ma duuużo... 1732340[/snapback] Jego TESTERY to rzeczywiscie testery, czy kolejna ściema? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Jego TESTERY to rzeczywiscie testery, czy kolejna ściema? 1732374[/snapback] Hm, "kolejna" ? Zamówiłem i jestem zadowolony.. Kumpel brał ale nie tester i 100% oryginałek także nam się udało :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Kolejna, gdyz wiekszość testerów na allegro to poprostu podróbki perfum z naklejką TESTER. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 najbardziej rozpoznawalna perfuma to jest armani aqua di gio, od dawna na rynku i dalej pachnie bardzo łądnie i nie jest aż tak mocno dgoa jak na perfume ze stajny armaniego.Ale dalej polecam armaniego black code - naprawde zejabista :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Odkopiemy temacik. Sam raczej nie zaopatruje sie oryginalne perfumy z wiadomych przyczyn. Czekam na prezenty. A ze taki porzadny perfum starcza na rok minimum to nigdy nie mam problemu w co sie ubrac. Ostatnio bardziej mi sie poszczescilo bo dostalem na urodziny od kumpla Pume Limited EDT. Nie spodziewalem sie, ze Puma moze tak swietnie pachniec. Oraz dostalem Versace Eau Fraiche - wiadomo gorna poleczka zapachowa. Mam wiec pachnidel na bity rok. Z tych dobrze zapamietanych to w nosie wciaz mam Aqua di Gio - faktycznie to sie zawsze pozna. Generalnie wszystko co ma jaśmin jest charakterystyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja uzywam czerwoną Lacostę ... na zmiane z Chanelem Allure Homme Sport. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja tez jade na Chanelku jak kolega wyzej. Odkad go poczulem nie moglem o nim przestac myslec. Potrabilem troszke kolo uszu komu trzeba i od brata dostalem. Samemu troszke szkoda wydawac paru stow na nawet tak zarabiste pachnidlo. Na codzien uzywam jednak czarnego str8. Dosyc tani a zapaszek w miare. Chanelek zostaje na specialne okazje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja także Chanela używam żadziej. A to przez jego cene która jest sporo większa niż cena Lacosty. Lacosty używam na codzień. Oba zapachy są świetne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Ostatnio zakupiłem testerek 212 Men na allegro. Oczywiscie orginal 100 ml za niezłe pieniądze - bodajże 130 zł. Polecam. http://allegro.pl/show_user.php?uid=3300564 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dior - Homme Syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 czy warto? nawet po 3 dniach czuc na ubraniu! polecam Paco Rabanne Black XS i BOSS in Motion - zadna sie nie oprze ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Tylko: Carolina Herrera 212 Azzaro - CHROME mowa o meskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja preferuje Armaniego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ktos z Was kupowal juz w tym sklepie: http://www.strawberrynet.com/ ? Ceny atrakcyjne, wybor ogromny, darmowa wysylka, troche to wszystko za fajnie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Planuję kupić na Allegro tester ACQUA DI GIO. Jakiego sprzedawcę byście polecili. Po komentarzach oczywiście idzie sprawdzić, ale nie ma jak to opinia ziomków :D z forum. Oczywiście chodzi mi żeby woda była w 100% orginalna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Givenchy PI i Lacosta zielona, eventualnie Davidoff silver shadow. Czasem mozna wrzucic Givenchy Gentelman ale to taki dziwny zapach i nie kazdemu sie moze spodobac. ALe PI jest po prostu cudowne i dluuuuuugo sie trzyma.szkoda tylko ze cos kolo300 kosztuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Planuję kupić na Allegro tester ACQUA DI GIO. Jakiego sprzedawcę byście polecili. Po komentarzach oczywiście idzie sprawdzić, ale nie ma jak to opinia ziomków :D z forum. Oczywiście chodzi mi żeby woda była w 100% orginalna :)mysle, ze rotez2 mozesz zaufac, ja bylem zadowolony, polecalem znajomym i takze sobie bardzo chwalili B) Edytowane 22 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...