BiAłY Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Która lacosta jest ładniejsza: czerwona czy zielona? :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) według mnie czerwona, sam używam i ją bardzo lubię B) ale rusz się z domu do jakiejś sefory itp i powąchaj sam Edytowane 22 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Lacoste sa zbyt cukierkowe, w ogole mi sie nie podbaja. 212 i GIO zamiataja wszystko. Co do sprzedawcy to tak jak podalem wczesniej - rotez2. Mam od niego tester 212 i hugo bossa, wszystko szybko i orginalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Cóż muszę zgodzić się z poprzednikami :). Acqua Di Gio zamiata wszystko. Na szczęście mam rodzinkę, w Włoszech i jako, że tam jest dość tanio pod tym względem to zamawiam u nich :D. Przynajmniej mam pewność, że oryginalne. Edytowane 22 Listopada 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 GIO mialem mozliosc kupic od Cyganow nad morzem. 100ml za 90pln (przy dwoch szt. juz mowila cyganka, ze chce 150pln bez targowania ;P ). Jedyne co mnie powstrzymalo to na 100% byly kradzione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Mam do Szanownych pytanie: Czy oryginalny tester rożni się czymś od normalnych perfum? Np. http://allegro.pl/item141134552_ferrari_me...ster_dora_.html czy ten produkt jest gorszy od tego zapakowanego w ładniejsze opakowanie w folii :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Po tym jak z Turcji przywieziono mi ok 8 zapachów, to zwątpiłem w zakupy na allegro. Przy kupieniu większej (np. 10) ilości można kupić tam perfumy za 3-4€. Wyglądają jak oryginalne. Ładnie zafoliowane, jakaś naklejka/hologram, kartonik identyczny z oryginalnym, a nawet flakonik niemalże identyczny. W niektórych przypadkach korek może być wykonane nieco bardziej tandetnie niż w przypadku orygonału. Ale wygląda to na tyle dobrze, że spokojnie można robić foty i sprzedawać jako oryginalne na alledrogo! Od tego czasu wybiłem sobie zakup perfum na aukcjach. Opłaca się przywozić oryginały z za granicy, chociażby teraz jak już są duże obniżki świąteczne. Od dość dawna używam Fahrenheita (czasem zdaży mi sie coś zmienić) Diora i w polsce raczej trudno byłoby kupić 100ml za ok 20-25€ w przeciewieństwie do chociażby Irlandii gdzie zamawiam coś jak tylko mam okazje. Tak więc jedyne szczęście jakie możemy mieć przy zakupach przez internet to uważna przyglądanie się tym nieszczęsnym zatyczką, bo chyba jedynie one mogą pomóc w określeniu oryginalności (i to też tylko czasem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja uzywam perfum Diesela no i oczywiscie niezawodnej Acqua Di Gio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Ze tez Wam sie chce bawic w jakies sprowadzania zza granicy ;) . Ja tam kupuje w Sephorze :) . Fakt, pare dych drozej wychodzi pewnie ale flakonik starcza mi na pare miesiecy i wole po prostu kupic go w sklepie :) . Uzywam Acqua Di Gio (polecam ten zapach - wszystkim sie podoba), ale teraz zastanawiam sie nad jakąs zmianą... Mowicie, ze Channel Allure jest elo?;] I co to w ogole jest 212? Nie slyszalem nigdy o takich perfumach :blink: Ps. A dezodorantow jakich uzywacie? :lol: Bo ja normalnie na adidasie zielonym jechalem, ale juz mi sie znudzil i teraz kupilem Route 66 i nawet ładnie pachnie;] Edytowane 23 Listopada 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Lacoste pour homme - szary. Jakoś mi się spodobał, bo Fahrenheit oklepany strasznie... ale i tak lubie. A z dezodorantów i antyperspirantów, gillette nie jest złe. A z bezzapachowych zdecydowanie Nivea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ze tez Wam sie chce bawic w jakies sprowadzania zza granicy ;)Jak jest możliwość zaoszczędzenia, to nie wiem czemu nie skorzystać. Lepiej tak niż kupować podróbki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja jestem na to za leniwy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Jak nie znasz Carolina Herrera 212 to wyjdz ;] Musisz powąchac. W Sephorze moga byc testery pochowane bo szybko schodzily, nie raz sie juz z tym spotkalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 A niebawem już szykuje się obniżka cen, prawda? Ogólnie kosmetyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Mam do Szanownych pytanie: Czy oryginalny tester rożni się czymś od normalnych perfum? Np. http://allegro.pl/item141134552_ferrari_me...ster_dora_.html czy ten produkt jest gorszy od tego zapakowanego w ładniejsze opakowanie w folii :> ? Tester jest produktem o trwalszym i mocniejszym zapachu. Dostarczaja go do sklepow (te stojace a polkach). Maja one zachecic kupujacych swoim mocnym i dlugotrwalym zapachem ;] Sam przerabialem juz troszke zapachow Aqua Di Gio - stary juz i popularny zapach, przyjemny, delikatny Azzaro - Hrome - jeden z moich ulubionych, jezeli Gio Wam pasuje proponuje powachac ten Trussardi - Jeans - zapach mocniejszy od poprzednikow, trwaly Hugo (szary) - zapach fajny ale po jakims czasie niedobrze mi bylo jak sie nim perfumowalem :/ Channel - Allure - tak jak nie lubie zapachow ten marki, to ten model bardzo mi przypasowal Davidoff - Cool Water - bardzo przyjemny zapach (a kobiecy jaki jest fajny na ladnej panience :] ) nie drazniacy, trwaly, jednek nie dla wszystkich (podobnie jak wiekszosc zapachow) Nina Ricci - Memoire D'Homme - polecam goraco, bardzo trwaly ladny zapach, raczej niepowtarzalny, niezbyt popularny. Dostepny takze w postaci dezodorantu perfumowanego (cena cos kolo 70zl za dezodorant) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 A co sadzicie o Lascostca Essential? Jak to sie ma do Aqua Di Gio, ktora lepsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G-Dave Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Tester jest produktem o trwalszym i mocniejszym zapachu. Dostarczaja go do sklepow (te stojace a polkach). Maja one zachecic kupujacych swoim mocnym i dlugotrwalym zapachem ;] Akurat teraz tester ma taki sam skład jak normalna EDT (pod wzgl stężenia zapachów), więc radziłbym się najpierw upewnić zanim się coś napisze. Owszem, kiedyś było tak, że tester miał większe stężenie jednak już od dłuższego czasy rózni się od zwyczajnych perfum tylko opakowaniem (zazwyczaj brak korka, lub też napis tester). Co do zapachów to obecnie w swojej kolekcji posiadam: Lacoste Essential - bardzo świeży zapach na lato jednak już staje się bardzo popularny Dior Higher Energy - również świeży, podobny do Lacoste, jednak również raczej na lato. Givenchy Pour Homme - zapach nie tak popularny co jest dużym plusem, mimo iż zawiera nuty owocowe, wg mnie pasuje na tą porę roku, bo po prostu jest cudowny :) Chanel Egoiste Platinum - typowy zapach na wieczór, na mojej skórze jest bardzo trwały i powala nutą pelargonii (wg. mojego kumpla to ogórek :D ) CH 212 - klasyk, opisywać nie trzeba Przymierzam się do zakupów 2 zapachów na zime: - nowego Hermesa - oraz Burberry Brit Edytowane 13 Grudnia 2006 przez G-Dave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Znudziły mi się Fahrenheity, więc ostatnio nabyłem Davdioff Cool Water Deep i Acqua di Gio ;] Wreszcie coś deliktaniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Ogólnie to o ile mam to Aqua di Gio ale mam ją niezwykle rzadko ze względu na cene. Z tanszych rozwiązań lubie Esprit Horizon. Jest w miare tani a zapach przyjemny i długo trzyma. Edytowane 22 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 A ja byłem we Włoszech [; tam w Livigno mają strefę bezcłową i zakupiłem L'EAU PAR KENZO. Kocham takie zapachy :) 100ml za 40euro, najtaniej to nie było ale zapach jest dla mnie po prostu wspaniały, więc musiałem ;) Aqua di Gio musze tego powąchać bo kojarze bardzo nazwe ale nie zapachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Szybko skojarzysz bo jest cholernie popularny. Dla mnie osobiscie az za bardzo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Czy moglibyście polecić mi jakiś zapach do 120 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Dobry i tani (tzn. dobry wedlug mnie) jest Mexx Ice Touch. Poniżej 100 zł w Seforze. A ja ostatnio sobie zakupiłem Hugo Boss Selection i bardzo mi sie podoba - taki subtelny jest;] Poza tym wąchałem te wychwalane tutaj Carolina Herrera 212 i musze powiedziec, ze bez rewelacji. Znacznie bardziej przypadł mi do gustu zapach Aqua tej firmy (i fiolka fajniesza ;) ). Edytowane 23 Grudnia 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja przy zakupie swoich Paco Rabanne Black XS dostalem probke Valentino pour Homme - swietny jest, meski i jednoczesnie swiezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Miał ktoś Armani Black Code? Bo sam nie wiem... obecnie używam Dior Fahrenheit ale mi się już znudził, ten Armani to zupełnie przeciwieństwo... jest wręcz damski trochę - ma ktoś jakieś zdanie o nim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Dior Higher jest niezly, moja dziewczyna reguje na ten zapach bardzo namietnie :] Edytowane 25 Grudnia 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja od dobrych kilku lat jestem wierny Chanel Allure Sport i na nic innego nie zmienię (ewentualnie Armani Mania lub Cartier :) ).Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Emka, mam takie male pytanko. W jakich cenach kupujecie wasze parfumiki? Np. Chanel Allure Sport 100ml lub 50ml ? Preferujecie zwykle sklepy czy raczej allegro? Prosze o jakies info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 No ja kupuję tylko w Sephorze, zawsze małe 50ml z racji tego że często podróżuję i mniejsze opakowanie jest poręczniejsze. Ostatnio zapłaciłem 220zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jakie perfumy można kupić dziewczynie na prezent?Tak żeby prawdopodobieństwo tego, że jej się spodobają było dość duże?:P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...