Maxim Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Mam 4400 320@650 i UT2003 nie chodzi mi płynnie, detale ustawione są na normal, jak sie pokarze dużo botów to giera zaczyna skakać. Reszta konfigu jest w podpisie, co prawda Ramu jest 521 ale to SDR. Dziwięk w gierce jest ustawiony na EAX. Czy to może być to: wcześniej miałem GTS2 i teraz włożyłem Geforce4 i zainstalowałem najnowsze stery 4072, może terzba przeinstalować system. Dodam że pamięć w biosie dla AGP to 256MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 IMHO - format dobry na wszystko :wink: Stery od g2 moga sie klucic z g4 i dlatego tak sie dzieje, nie wazne ze te stery sa do tego i do tego a smieci i tak zawsze zostaja. Takie jet moje zdanie. Pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 IMHO - format dobry na wszystko :wink: Stery od g2 moga sie klucic z g4 i dlatego tak sie dzieje, nie wazne ze te stery sa do tego i do tego a smieci i tak zawsze zostaja. Takie jet moje zdanie. Pozdrowka Popieram format przedewszystkim.Jak ja miałem wcześniej gf2mx400 to i potem wsadziłem gf3ti200 to w 3dmarku2001 miałem 3500 punktów.Po reinstalce systemu mam 4500punktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Powyłączaj programy pracujące w tle. Reinstaluj UT2003 uwzględniając czyszczenie rejestru. Domyślam się, że grałeś w UT na GF2. Mimo wshystko popieram reinstalke. Ta karta to dvie generacje w przód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Zrobiłem reinstalke i jest o niebo lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No widzisz. Reinstalka dobra na wszystko. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jak dla mnie to najlpeszym wyjsciem bedzie formacik. On zalatwi twoje wszystkie problemy. A swoja droga ile masz punktow w 3dmark 2001 SE??? Jestem ciekaw w jaki sposobb bedzie u mnoie chodzic to cudo - UT2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 3d Mark ok 9000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wierzcie mi ze na celinie 450 (75MHz) i voodoo3 tez sie da grac i to w miare przyzwoicie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Reinstalka jest dobra na wszystko. A szczegolnie wtedy jak sie nie wie gdzie tkwi blad :) A 9000 w 3dmarku na takim sprzecie to malo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Reinstalka jest dobra na wszystko. A szczegolnie wtedy jak sie nie wie gdzie tkwi blad :) A 9000 w 3dmarku na takim sprzecie to malo. Chyba proc mu obcina tą kartę. Ale faktycznie koło 9700-10000 powinno być. Maxim > Masz włączony Fast Writes w biosie, jeżeli tak to go wyłącz i podaj wynik. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Mam 4400 320@650 i UT2003 nie chodzi mi płynnie, detale ustawione są na normal, jak sie pokarze dużo botów to giera zaczyna skakać. Reszta konfigu jest w podpisie, co prawda Ramu jest 521 ale to SDR. Dziwięk w gierce jest ustawiony na EAX. Czy to może być to: wcześniej miałem GTS2 i teraz włożyłem Geforce4 i zainstalowałem najnowsze stery 4072, może terzba przeinstalować system. Dodam że pamięć w biosie dla AGP to 256MB Zawsze po wymianie karty nalezy przeinstalowac Winde. Obojetnie czy masz karte z chipem tej samej firmy jak miales czy tez inna - w tym przypadku reinstalka nawet musowa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ja tylko wlozylem mojego gf4 w miejsce gf2mx i po podkreceniu odpalilem 3dmarka. Wynik odrazu taki jaki powinien byc. Gry tak samo, plynnie i bez bolu. Zrobie reinstalke windy XP po nowym roku. Chce aby minal rok od ostatniego formata i zainstalowania OS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Zmniejsz przdział pamięci w biose dla AGP z 256 do 128 i zobacz wtedy. Sproboj tez jak chodzi gra gdy wyłączysz EAX on czasami w UT2003 kaszani sprawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Mam w biose wlączone Fast Write jak wróce ze szkloły to wyłącze i zrobie test. Wynik słaby bo mam SDR-y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wierzcie mi ze na celinie 450 (75MHz) i voodoo3 tez sie da grac i to w miare przyzwoicie ;) szczerze watpie jak do niedawna mialem gf2 +xp1,6@1,9, to w ustawieniach low/med gra przycinala spadalo do 27 klatek, tego bym nienazwal ze chodzi przyzwoicie, a co dopieroo celek 450 i voodoo3 przeciez tam na loweest detalach pewnie są spadki ponizej 30 klatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja gram wszystko na max i 1024 na 768 i ani razu się nie przyciął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja na tym konfigu moge grac wszystko na high aha i co do zwalaniania to poczytajcie sobie ludzie ze Eax MUSI byc wylaczony co lekka reka da wam 20 fps'ow wiecej i zeby nie bylo ze rzucam slowa na wiatr to wejdzcie do konsoli tylda a potem wpiszcie stat fps i pograjcie z wlaczonym eaxem i bez i co jest roznica ??? ps podziekujmy swiecie panujacemu Creativ labs za zajbiste stery i pelne sprzetowe nie robienie niczego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wierzcie mi ze na celinie 450 (75MHz) i voodoo3 tez sie da grac i to w miare przyzwoicie ;) szczerze watpie jak do niedawna mialem gf2 +xp1,6@1,9, to w ustawieniach low/med gra przycinala spadalo do 27 klatek, tego bym nienazwal ze chodzi przyzwoicie, a co dopieroo celek 450 i voodoo3 przeciez tam na loweest detalach pewnie są spadki ponizej 30 klatek To coś słabo skonfigurowałeś kompa. U mnie UT2003 chodzi płynnie na medium. Na high zdarza się czasami lekka przycinka (ale bardzo rzadko). Gram w 1024x768 16bit. Mój sprzęt to: Morgan 1000MHz, Prolink GF2MX400Ultra 32MB (default: core 200, mem 183), MSI K7T Turbo Limited edition, 256MB SDRAM. Nic nie kręcone. A jeszcze jedno - z GTA3 też nie mam żadnych problemów (chodzi płynnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natch Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Reinstallka ok, oczywiście najnowsze for-in-łany do czipsetó, ale... KT133A to konstrukcja niezapewniająca należytego przepływu danych. Porównaj z KT266A - ceny konkretnie spadły i można na jakiejś aukcji internetowej - cryptoreklamy nie będzie :) - wciągnąć za niewielką kasę dodatkowo Kingstony na Samsungach i wydajność wzrośnie konkret... :D ... no i wymiana takiej ilości RAMu trochę może za serduszko ścisnąć... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja gram wszystko na max i 1024 na 768 i ani razu się nie przyciął. Hej nie przesadzaj... Na pewno przycina, chyba że masz Radka 9700 lub Nvidi'ę FX... :arrow: :wink: 256MB ramu i nie przycina :arrow: to nie do wiary :wink: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Na Celinie 450 i do tego Voodo - oczywiście da się grać, na słabych detalach i bez zacinania! Jesli masz słabego kompa automatycznie włącza się instalacja oprogramowania pogarszającego dość konkretnie grafikę w grze - ale za to chodzi! Wiem bo instalowałem koledze na Cel633 + Riva TNT2M64... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A jaką macie wersję UT2003, bo ja mam 3 płytową final. Dwu płytowa beta faktycznie trochę przycinała, ale ta chodzi gładko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...