Skocz do zawartości
Wofek

PORZĄDNA MYSZKA - PYTANIE, KUPIE !!!

Rekomendowane odpowiedzi

To zalezy do czego bedziesz uzywal myszki.....

jak do gier FPP np. CS to najlepsze sa InteliMouse Microsoftu np. InteliMouse OPTICAL albo InteliMouse Explorer 3.0 ( ~150 OEM ) . Polecam zwlaszcza Explorera.. njlepsza myszka do CSa + do tego podkladka fUnc Surface 1030 Mouse Pad i jestes mistrzem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy do czego bedziesz uzywal myszki.....

jak do gier FPP np. CS to najlepsze sa InteliMouse Microsoftu np. InteliMouse OPTICAL albo InteliMouse Explorer 3.0 ( ~150 OEM ) . Polecam zwlaszcza Explorera.. njlepsza myszka do CSa + do tego podkladka fUnc Surface 1030 Mouse Pad i jestes mistrzem :P

Głównie CS... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja Ci polecam A4Tech model: WOP-35PU - używam bardzo długo i sprawia się bardzo dobrze.

(optyczna myszka, dwie rolki i dwa dodatkowe przyciski)

Do tego ładnie podświetlona na czerwono.

I powinna kosztować mniej niż 100zł brutto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech, abo Microsoft - tylko te dwie firmy wchodzą w grę, jeżeli chcesz dobrą myszkę.

Oczywiście tylko optyczna, bo kulkowe nawet najlepsze lubią sie zaciąć, jak jakiś paproch podejdzie - i jak grasz, to po takim zacięciu już cię nie ma - jak miałem kulkową, to po którymś zacięciu tak się wpiexxx, że rozwaliłem myszkę i od tego czasu mam optyczną.

Wszyscy narzekają, że radiowe maja opóźniony czas reakcji, ale ja tego jakoś nie zauważyłem - jednak podobno tylko w najlepszych gryzoniach to jest niezauważalne.

Absolutnie nie Kupuj Dexxy optycznej radiowej, bo to totalny szajs - mam taka w drugim kompie - źle wyprofilowana, za ciężka, ciągłe zakłócenia przy komunikacji myszki z nadajnikiem - tragedia.

Dalej nie mogę znaleźć odpowiednie podkładki do mojej mychy - polecacie coś? - ale żebym to mógł kupić w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi