Wofek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wiec... Jaką myszke do 130 zł mi polecacie ??? Chętnie kupie jakąś uzywaną optyczną myszke - najlepiej Logitech ! - oferty na forum albo na Gadu-Gadu - 3704318 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 To zalezy do czego bedziesz uzywal myszki..... jak do gier FPP np. CS to najlepsze sa InteliMouse Microsoftu np. InteliMouse OPTICAL albo InteliMouse Explorer 3.0 ( ~150 OEM ) . Polecam zwlaszcza Explorera.. njlepsza myszka do CSa + do tego podkladka fUnc Surface 1030 Mouse Pad i jestes mistrzem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 To zalezy do czego bedziesz uzywal myszki..... jak do gier FPP np. CS to najlepsze sa InteliMouse Microsoftu np. InteliMouse OPTICAL albo InteliMouse Explorer 3.0 ( ~150 OEM ) . Polecam zwlaszcza Explorera.. njlepsza myszka do CSa + do tego podkladka fUnc Surface 1030 Mouse Pad i jestes mistrzem :P Głównie CS... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja Ci polecam A4Tech model: WOP-35PU - używam bardzo długo i sprawia się bardzo dobrze. (optyczna myszka, dwie rolki i dwa dodatkowe przyciski) Do tego ładnie podświetlona na czerwono. I powinna kosztować mniej niż 100zł brutto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Logitech, abo Microsoft - tylko te dwie firmy wchodzą w grę, jeżeli chcesz dobrą myszkę. Oczywiście tylko optyczna, bo kulkowe nawet najlepsze lubią sie zaciąć, jak jakiś paproch podejdzie - i jak grasz, to po takim zacięciu już cię nie ma - jak miałem kulkową, to po którymś zacięciu tak się wpiexxx, że rozwaliłem myszkę i od tego czasu mam optyczną. Wszyscy narzekają, że radiowe maja opóźniony czas reakcji, ale ja tego jakoś nie zauważyłem - jednak podobno tylko w najlepszych gryzoniach to jest niezauważalne. Absolutnie nie Kupuj Dexxy optycznej radiowej, bo to totalny szajs - mam taka w drugim kompie - źle wyprofilowana, za ciężka, ciągłe zakłócenia przy komunikacji myszki z nadajnikiem - tragedia. Dalej nie mogę znaleźć odpowiednie podkładki do mojej mychy - polecacie coś? - ale żebym to mógł kupić w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Polecam fUnc Surface 1030 Mouse Pad :D Raczej w polsce niedostepna ale mozna przez neta zmowic...moz bedzie na allegro.... http://www.func.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...