Hamm3r Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 wczesniej mialem kingstona 512 , po jakims czasie wyymienilem (nie wiem po jaka cholere) na 512 Twinmos. od tego czasu w grach swystepuja jakies lagi dzisiaj je najbardziej odczulem w grze Hellforces , uruchomilem benchmark tej gry , wszystko plynnie jakies 100 FPS medium detale , ale po chwili w niektórych momentach okropne lagi , fPS spadal podczas tych lagów do 4 FPS i to wlasnie w niektórych momentach takie straszne lagi mam w grach a w tej grze najbardziej da sie je odczuc (wystepuja tu najczesciej) , nawet stare ET na początku laguje a po chwili plynnie chodzie tak samo z innymi grami w far cry na kingstonach bylo wszystko plynnie a na tych twinmosach kiedy wsiadam do dżipa strasznie lagują te ramy (wedlug mnie to wlasnie na jakies 70 - 80 % przez te ramy te lagi) moze ktos wie z was czy jest na to jakis sposób oprucz wymiany na kingstony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Ello Ja mialem wcesniej ELIXIRY (totoalan porashak) teraz smigam na Kingston jest niezly POWER :D ->Ostatnio wszyscy tak zachwalaja te Twinmos w sklepach chyba :-P im nie zchodza hehu hehu... <- :mur: (a dobrze je wsadziles :| <--- glupaffka hehu hehu) Z tego co piszesz wglada to na RAM :-P http://forum.purepc.pl Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez RE5ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 juz mnie szlaq trafia gralem , przypomnialo mi sie ze ostatnio gralem w earth 2160 i tez byly takie lagie jak myszka przewijalem boze co to za ch****a firma dobrze wlozylem te ramy , nawet slotami wymienialem i nic nie dalo :mad: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 hm teraz taki cudaczny chwyt : wes je wyjmi :) i przylukaj czy na stykach nie ma takeigo delikatnego osadu ;-| (efekt utleniania...) wes goomke (ale nie pumeks) i delikatnie go zgumuj ;-p Ale to jest raczej nie mozliwe bo masz je nowe ;-| PROPONUJE MEMTEST dla 99% pewnosci ze masz zgon z ramem link (klikni) --> http://nowe.pl narazie HEHU HEHU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 niechce mi sie testowac bo nie wiem ile to trwa , a chyba dluugo ... dmuchalem w te ramy w sloty nie ma kurzu , :mur: kurde i bede znowu musial kase na ramy zbierac zeby na kingstony przejsc a jak juz to odrazu 1024 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Skoro ci sie nie chce przetestowac pamieci i sprawdzic czy nie sa wadliwe to wyjdz stad. To tylko kilkanascie minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Skoro ci sie nie chce przetestowac pamieci i sprawdzic czy nie sa wadliwe to wyjdz stad. To tylko kilkanascie minut... 1598715[/snapback] Popieram "KOLEGE" HEHU HEHU !!!!!!!!!!!! :mur: Pozatym jak masz je pozadnie rabniete to juz po 3 minutach wywali Ci ERROR Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez RE5ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 wlaczylem na kilka minut i zero errors , aha teraz sciagam se dema gier najnowszych dla przetestowania Riddick -pierwsze sciagniete demo ZERO lagów , a wiec... czyżby Hellforce byl jakis pieprznięty ? bo przeciez riddick wyglada i ma znacznie lepszy engine niz hellforce ... zrobie kolejne testy gierek , jakie teraz doradzacie sciagnac nowe demo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) okej sciagam teraz BF 2 demo mysle ze to dobry tester ... Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Hamm3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 najlepszy tester to goldmemory a nie jakieś dema, chłopie włącz kompa na 20 minut i przetestuj progsem a nie grami, masz wtedy pewność czy są zepsute czy nie a jak ci sie niechce albo jesteś taki niecierpliwy to nie zawracaj [gluteus maximus] ludziom i radź sobie sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...