siudziu2 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 mam XP PL SP2 wczesniej bearshare dzialal mi bez problemu teraz z nie wiadomych przyczyn BARDZO czesto sie wiesza torrent dziala bez zarzutu na poczatku myslalem ze jest to spowodowane ograniczenien 10 polaczen przez TCP/IP uzywalem programu XP-AntySpy i EvID4226Patch ale nie przynioslo to zadnych rezultatow czasami bearshare dziala 10 si sie wywala a czasami 30 minut prosze pomozcie bo walcze juz 3 dzien i skonczyly mi sie pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 bearshare to lipa.... zrob porzadek z rejestrem.... posuuwaj wszystkie temp-y... przeinstaluj bearshare... a najlepiej odinstaluj i wiecej nie instaluj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudziu2 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 nie jest to odpowiedz ktorej sie spodziewalem :( bearshare jest dlamnie najlepszym p2p (oprocz torrenta) a jaki ty polecasz ? p.s. moze jednak ktos pomoze mi naprawic dzialanie bearshare (instalowalem juz ze 4 wersje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 witaj tak...pytanie brzmi,czy masz wersję darmową? ...czy płatną. jeśli darmową to niestety ale @Neo_x ma rację bo i tu zacytuję ci słowa PICASSO (pewnie tej pani nie znasz ale kiedyś może...) Wersja darmowa instaluje szpiega SaveNow, który jest odpowiedzialny wprowadzenie reklamowego paska monitorującego twoje zachowanie w necie oraz produkowanie pop-upów różnej maści......... W trakcie instalacji Bearshare wyskakuje oczywiście komunikat potwierdzający, którego żadną miarą nie możemy ominąć i szpieg automatycznie się zainstaluje: pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudziu2 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 mam wersje platna ale czy naprawde nikt nie moze mi pomoc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 mam wersje platna ale czy naprawde nikt nie moze mi pomoc ??? 1599640[/snapback] To wina programu , ale ja na twoim miejscu bym pozostawił tego gniota bo to nie jest dobry program , zawiera w sobie dużo syfu i tyle. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudziu2 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 znalazlem przyczyne problem stwarzala biblioteka od NOD32 problem juz rozwiazalem a czy ktos mogolby cos konkretnie polecic zamiast bearshare-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 znalazlem przyczyne problem stwarzala biblioteka od NOD32 problem juz rozwiazalem a czy ktos mogolby cos konkretnie polecic zamiast bearshare-a ? 1599763[/snapback] emule... chodz osobiscie uzywam tylko i wylacznie torrenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jesli chcesz program podobny do Bearshera to zainstaluj sobie Shareaze http://nowe.pl/modules/mydownloads/singlef...p?cid=15&lid=74 Jest to program wielosieciowy korzystajacy z zasobow sieci Gnutella1/2 , Edonkey2000, BitTorrent co oznacza ze bedziesz mogl sciagac rowniez od uzytkownikow Bearshara. Sam go uzywam i jestem z niego bardzo zadowolony. Jako klient Edonkeya i Torrenta sprawuje sie raczej kiepsko. Mimo tego jest to najlepszy program do sciagania empetrojek. Przesiadlem sie na niego wlasnie z Bearshara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudziu2 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 mialem ten program i dla mnie jest kompletna porazka, moze ktos ma jeszcze jakies inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Osioł rulezz a DC++ sux :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 (...) Mimo tego jest to najlepszy program do sciagania empetrojek. Przesiadlem sie na niego wlasnie z Bearshara. 1602183[/snapback] Do mp3 (i nie tylko, właściwie do wszystkiego) imho najlepszy jest torrent a konkretnie Azureus (teraz tylko tego p2p używam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...