grygiel Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam 1. Pytanie jak w temacie czy zmiana napięcia może mieć wpływ na to że odblokowane potoki w mojej karcie 6800 leadtek 4 będą sprawne? Teraz są minimalne ledwie zauważalne krzaczki , czy po podniesieniu napięcia jest możliwe że będzie dobrze? 2. I drugie pytanie czy jezeli to jest wina napięcia gpu to gdy zablokuje sprawny potok a odblokuje ten fabrycznie zablokowany (czyli dalej będzie 12/5) to tym sposobem tez przetestuje ten potok ? Panowie znający się na rzeczy pomóżcie proszę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Chyba sobie sam będę odpowiadał w tym temacie:)) . zablokowałem 4 dobre potoki a odblokowałem te dodatkowe, niestety nic się nie zmieniło dalej minimalne krzaczki . więc albo ta zmiana napięcia nic nie da albo nie jest to to samo co podniesienie napięcia, chodzi mi tylko o sprawne potoki na podkręcaniu mi nie zależy bo karta kręci sie aż za dobrze:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 TAK może to wpłynąc na poprawę tych właśnie 4 potoków jęsli są minimalne krzaki to podnieś napięcie i będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Szkoda że nie wszystkim działa pogramowe zwiększenie napięcia (tzn. mod biosu) ja w sumie mam nie wielkie krzaki po odblokowaniu potoków więc zmiana napięcie na 1.4V może by pomogła ale mi softowy vcore mod nie działa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Szkoda że nie wszystkim działa pogramowe zwiększenie napięcia (tzn. mod biosu) ja w sumie mam nie wielkie krzaki po odblokowaniu potoków więc zmiana napięcie na 1.4V może by pomogła ale mi softowy vcore mod nie działa :mur: 1641064[/snapback] Mi też podniesienie napięcia(mod biosu) nic nie dało. Edytowane 10 Września 2005 przez Cyna58 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...