Marcin_gps Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Nie wiem czy to normalne, ze na moim sprzecie filmy z HDTV ostro przycinaja, nie da sie ogladac ;// Moze wina kodeka, co proponujecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 to nie wina codeca tylko twojego sprzętu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Czym odtwarzasz? (Kodek/filter), Od jakiej rozdzialki zaczyna szarpac. Troche szczegolow. Edit. Acha jaka droge przechodzi ci film zanim zostanie wyswietlony? (Gspot) Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja ci proponuje zmiane sprzętu na coś mocniejszego;) to nie wina codeków tylko b.d. wymagań hdtv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 @Marcin_gps Jeżeli ten materiał to mpeg-2 to zajrzyj poniżej: http://www.forum.divx.pl/viewtopic.php?t=12638 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 U mnie wszystko działa dobrze, chodzi o filmy 1080p. Jednak nie ma sensu oglądać tego na moim monitorze 19', gdzie sugerowana rozdz. to 1280x1024... A max to 1944x1280. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 U mnie na radziu 9550, HDTV w 1080 tną się niemiłosiernie , w niższej rozdzielczości chodza płynnie.Najlepiej zmienic kartę na coś co ma funkcje Video Shader, w przypadku Radeonów, w Przypadku GF, karty z serii 6xxx ( na agp wiele rev. ma uwalony procesor Video...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 acha, sprzet nie jest taki tragiczny :P w Power DVD z Hardware Acceleration dziala super plynnie :) ale dzieki mimo wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...