.Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) witam, upatrzyłem sobie 2 tagany, i nie wiem ktory wybrac: Tagan TG330-U01 Black http://zenfist.pl/z.php/products_id/54 Tagan TG380-U01 Black http://zenfist.pl/z.php/products_id/56 zależy mi na cenie, i jakości, a zauważyłem że ten drugi jest dosc drozszy od 330W wiec, pytanko czy te zasilacze sa jednakowe (roznia sie tylko moca), i czy są tak samo ciche jak te po 400zł ? Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Brałbym 380W - jest prawie bezgłośny no i lepszy od 330W... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Brałbym 380W - jest prawie bezgłośny no i lepszy od 330W... 1598619[/snapback] nom tylko 70zł droższy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ale uwierz - warto dołożyć te 70 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 sorki za off topic ale czy ten tagan 380W bedzie najlepszym zasilaczem w cenie okolo 250zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 sorki za off topic ale czy ten tagan 380W bedzie najlepszym zasilaczem w cenie okolo 250zl? 1598770[/snapback] Czy najlepszym nie wiem, ale zaprawdę najcichszym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Bierz tagan ma i sobie chwale :D . Nawet go nie słysze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 a moze tego Topowera 400W P5, mialem takiego i bardzo cichutko chodzil, teraz chodzi u mojej panny a u mnie kolejny topower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam Tez proponuje tego Topoerka co moj poprzednik. Sprawowal sie bardzo dobrze jak go mialem. Troche poczytac mozesz o tym tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139005&hl= Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 witam, upatrzyłem sobie 2 tagany, i nie wiem ktory wybrac: Tagan TG330-U01 Black 1598615[/snapback] Wracając do tematu... Tagan TG330-U01 różni się od TG380-U01 sposobem montażu elektroniki. W droższym modelu jest ona zmontowana ładniej, a zasilacz ma większe radiatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Met Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A ja troche z innej beczki: Czy jest sens kupowac zasilacze Topower/Tagan (czyli z regulacja obrotow w zaleznosci od obciazenia) gdy mam chlodzenie wodne proca oraz silencera na grafie? Wlasnie przymierzam sie do kupna czegos w okolicy 400W (max pobor mocy to jakies 320W) i sie zastanawiam, czy nie bedzie mi zasilka niepotrzebnie huczec, 'myslac' ze wyciaga cieple powietrze ;-) ktorego w budzie nie ma. A jesli nie to co cichego kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Met Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Aha, i jeszcze jedno: ktore zasilacze maja filtr przeciwzakloceniowy na kabelku zasilajacym do dysku SATA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Filtry przeciwzakłóceniowe na kablach to tylko bajer, najważniejsze jest jakie filtry mają bebechy zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...