Cold4in Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Przepraszam , nie zauważyłem przyklejonego topicu . Proszę o usuniecię tego . Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Cold4in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) ja na twoim miejscu nie brał bym karty dzwiekowej bo poco na płycie gł masz zintegrowaną za kase ktura by poszla na karte dzwiek dolozyl bym sobie do grafy jeszcze od starych byś wyłuskał 100zeta i masz gf6600GT jest dużo lepszy od r9800pro:) Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja na twoim miejscu nie brał bym karty dzwiekowej bo poco na płycie gł masz zintegrowaną za kase ktura by poszla na karte dzwiek dolozyl bym sobie do grafy jeszcze od starych byś wyłuskał 100zeta i masz gf6600GT jest dużo lepszy od r9800pro:) 1598704[/snapback] jesli uwazasz ze dzwiek na plycie glownej jest porownywalny z dzwiekiem na karcie dzwiekowej to jestes w bledzie.... nie wspomne ze dzwiek z plyty glownej ciagnie wiecej mocy procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...