Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) w11, rozmowy troku ;) echhhhhh taniec z gwiazadami czy tv to już dno :>? ps1 5 pasm amerykańskich :D ps2 mówią że Tvp1 ma mieć 8 :D. Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 domik piłeś coś że wyskakujesz z takimi tematami ? [; ps. od dawna wiadomo że TV śmierdzi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Nei za wcześnie na picie ale po takiej ramówce to się można zalać ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Powiedźmy sobie szczerze nic na TVn nie ma ciekawego , na wakacjach same [ciach]ne powtórki, az się chce [ciach]ć. A chca tylko żeby im abonament płacić, normalnie krew zalewa człowieka :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Abonament płacisz tylko dla TVP... TVN żyje tylko z reklam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ta, czasem nawet jakiś film między reklamami puszcza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ta, czasem nawet jakiś film między reklamami puszcza.... 1599151[/snapback] Własnie nie wiem dlaczego przerywaja reklamy jakimis głupimi filmami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Polsat zdaje się kiedyś grzywne dostał bo czas reklam przekraczał czas emisji programu czy coś w tym stylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) wogole to bylo chyba cos takiego ze podczas filmu nie moze byc wiecej niz 3 przerwy reklamowe;) po iles tam minut... Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 13 miesięcy nie oglądałem TV Kto da więcej? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) 13 miesięcy nie oglądałem TV Kto da więcej? B) 1599237[/snapback] Od 06.2003 wyje*** tv z pokoju i od tej pory ogladalem tv moze z 10h :lol: Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ze 3 lata nie oglądałem ;] Albo i dłużej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ale czasami wiadomości można obejrzeć ba do gazet darmowe programy dają :D i jak czasami czytam to ażz mnie przerażenie ogarnia ;] bar 6 :D itd ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie wiem od kiedy nie ogladam tv (stracilem rachube :D ). Bedzie to gdzies okolo roku w ktorym przestali nadawac odcinkowego Robocop'a :-P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ja tam czasem tuner zapuszcze, ale to jak jakieś spurkino leci albo na jakimś innym kanale jakiegoś Jessiego Jamesa pokażą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMaster14 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A co to jest tv?? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 nie mowcie ten "nowy" serial o niani to bedzie cos :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a mnie ciekawi nowy program na polsacie "Za wszelka cene " ciekawe jak to bedzie zrealizowane :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ważne ze "Na wspolnej" bedzie :mur: :) Swoja droga tv nie ogladam juz od jakis 2 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Ważne ze "Na wspolnej" bedzie :mur: :) Swoja droga tv nie ogladam juz od jakis 2 lat... 1627520[/snapback] Hehe, dwa lata nie ogladasz tv, a wiesz, ze Na wspolenj jest :wink: Co do TV, mam TVP1-3 + TVN i nic wiecej, bo po co? Placic jakies abonamenty po 30 zeta minimum i tak same tasemce po 3 000 odcinkow leca :wink: Chociaz discovery by sie przydalo :arrow: "Amerykanski choper" ah godzinami to ogladac ;] A w TVN'e najpierw tele gry, potem tele zakupy, potem brazylyjskie super hity i od 16 zaczyna sie polska telewizja, a teraz to bedzie super :lol: Same super nowosci, bo TVN z tego slynie, ze Super kino 10 razy juz leci takie samo, a filmy tez te same, zero nowosci, a jak sie pokaze to leci przez 3 miesiace :huh: Zobaczymy co to bedzie :wink: Ale zakrecilem :unsure: :rolleyes: Edytowane 1 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Ja tez mialem dotąd 6 kanalów (mieszkam 15 min od centrum kielc czyt. rynku) i nie mam kablówki ;] Niestety oddalony domek jednorodzinny ma swoje wady.... ale za to p2c rOx ;] Edytowane 1 Września 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Hehe, dwa lata nie ogladasz tv, a wiesz, ze Na wspolenj jest :wink: Co do TV, mam TVP1-3 + TVN i nic wiecej, bo po co? Placic jakies abonamenty po 30 zeta minimum i tak same tasemce po 3 000 odcinkow leca :wink: Chociaz discovery by sie przydalo :arrow: "Amerykanski choper" ah godzinami to ogladac ;] A w TVN'e najpierw tele gry, potem tele zakupy, potem brazylyjskie super hity i od 16 zaczyna sie polska telewizja, a teraz to bedzie super :lol: Same super nowosci, bo TVN z tego slynie, ze Super kino 10 razy juz leci takie samo, a filmy tez te same, zero nowosci, a jak sie pokaze to leci przez 3 miesiace :huh: Zobaczymy co to bedzie :wink: Ale zakrecilem :unsure: :rolleyes: 1627659[/snapback] jedyne co mam z tv to discovery. "Amerykanski choper" nalezy do klasyki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 jedyne co mam z tv to discovery. "Amerykanski choper" nalezy do klasyki :D 1627837[/snapback] Zazdroszcze Ci, chetnie wpadne do Ciebie na przyszle wakacje :lol:, bo leci wtedy codziennie o 16. :wink: A tak to mam u siostry, takze bede musial u niej zamieszkac :wink: Czym by byl te program bez Seniora. :wink: Wchodzi tylko do garazu i juz sie czepia obojetnie czego. :wink: P.S. Chcialbym tam pracowac, chociaz jako sprzataczka, i tak bym wiecej dostal niz tutaj lekarz czy nauczyciel, czy wlasciciel malej firmy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Nie ogłądałem TV od 2 lat ( nie mam w domu ) czasem jak do kogoś pujde to mimo woli się spojrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 W11 jest git, lubie czasami obejrzeć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 W11 lubie obejrzeć od czasu do czasu... Często Monster Garage i Top Gear :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ja mam pare kanalow (jakies 6) i czasem mtv wlacze, a tak to nie ma sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 mowcie co chcecie ale gdyby nie TVN to woogle by juz nie bylo co ogladac ;) dzieki Bogu za TVN turbo, na samym TVN tez nie leca zle filmy (w porownaniu do Polsatu to jak dzien do nocy) teraz maja byc "Szybcy i Wsciekli" i jeszcze pare wmiare nowszych filmow ;) a to juz jakis krok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Top Gear jest the BEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 W11 jest git, lubie czasami obejrzeć... 1628382[/snapback] W11 jest IMo jza bardzo naciągne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...