Skocz do zawartości
Domik

Nowa Ramówka Tvn

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Overclocked

wogole to bylo chyba cos takiego ze podczas filmu nie moze byc wiecej niz 3 przerwy reklamowe;) po iles tam minut...

Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne ze "Na wspolnej" bedzie :mur: :)

Swoja droga tv nie ogladam juz od jakis 2 lat...

1627520[/snapback]

Hehe, dwa lata nie ogladasz tv, a wiesz, ze Na wspolenj jest :wink:

Co do TV, mam TVP1-3 + TVN i nic wiecej, bo po co? Placic jakies abonamenty po 30 zeta minimum i tak same tasemce po 3 000 odcinkow leca :wink: Chociaz discovery by sie przydalo :arrow: "Amerykanski choper" ah godzinami to ogladac ;] A w TVN'e najpierw tele gry, potem tele zakupy, potem brazylyjskie super hity i od 16 zaczyna sie polska telewizja, a teraz to bedzie super :lol: Same super nowosci, bo TVN z tego slynie, ze Super kino 10 razy juz leci takie samo, a filmy tez te same, zero nowosci, a jak sie pokaze to leci przez 3 miesiace :huh: Zobaczymy co to bedzie :wink:

Ale zakrecilem :unsure: :rolleyes:

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, dwa lata nie ogladasz tv, a wiesz, ze Na wspolenj jest :wink:

Co do TV, mam TVP1-3 + TVN i nic wiecej, bo po co? Placic jakies abonamenty po 30 zeta minimum i tak same tasemce po 3 000 odcinkow leca :wink: Chociaz discovery by sie przydalo :arrow: "Amerykanski choper" ah godzinami to ogladac ;] A w TVN'e najpierw tele gry, potem tele zakupy, potem brazylyjskie super hity i od 16 zaczyna sie polska telewizja, a teraz to bedzie super :lol: Same super nowosci, bo TVN z tego slynie, ze Super kino 10 razy juz leci takie samo, a filmy tez te same, zero nowosci, a jak sie pokaze to leci przez 3 miesiace :huh: Zobaczymy co to bedzie :wink:

Ale zakrecilem :unsure: :rolleyes:

1627659[/snapback]

jedyne co mam z tv to discovery. "Amerykanski choper" nalezy do klasyki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyne co mam z tv to discovery. "Amerykanski choper" nalezy do klasyki :D

1627837[/snapback]

Zazdroszcze Ci, chetnie wpadne do Ciebie na przyszle wakacje :lol:, bo leci wtedy codziennie o 16. :wink: A tak to mam u siostry, takze bede musial u niej zamieszkac :wink: Czym by byl te program bez Seniora. :wink: Wchodzi tylko do garazu i juz sie czepia obojetnie czego. :wink:

P.S. Chcialbym tam pracowac, chociaz jako sprzataczka, i tak bym wiecej dostal niz tutaj lekarz czy nauczyciel, czy wlasciciel malej firmy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowcie co chcecie ale gdyby nie TVN to woogle by juz nie bylo co ogladac ;) dzieki Bogu za TVN turbo, na samym TVN tez nie leca zle filmy (w porownaniu do Polsatu to jak dzien do nocy) teraz maja byc "Szybcy i Wsciekli" i jeszcze pare wmiare nowszych filmow ;) a to juz jakis krok...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi