Gość BarTweak Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie odnalazłem podobnego tematu więc stworzyłem ;) U mnie od razu jest skreślony Crosis, Sikor niech Ci panowie się nie obrazaja, ale po prostu nie lubie ich... i mysle, ze nie dostane za to % bo to w koncu plebiscyt. Aha prosze takze nie glosowac na adminow... po prostu na modera danego forum ;-) Czekam zatem na wasze odpowiedzi oraz głosy :D Wg mnie rządzi na forum ROMEK Najlepszym moderatorem wg Ciebie jest....? Głosujemy w ten sposób: 1. miejsce 2. miejsce 3. miejsce Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Bart17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 oj, dosc ryzykowny temat :wink:, a co do moderatorow to jest kilku dobrych, nie ma chyba najlepszego; zobacze co inni napisza, i wtedy podam dobrych modow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Ryzykowny ?! ;-) To przeciez plebiscyt wszyscy sa dobrzy, ale jest TRZECH najlepszych :D Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Bart17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Zobacz jaki masz staż na forum :>? i już sobie zdanie wyrobiłeś :>? a ja akurat nie mogę nic złego na Sikora i Crosisa napisać ? W ogule po co ten temat ,aby wywołać kolejną bzdurną wojne moder VS użyszkodnik ?? ------------------------- Flo3 ja Tobie też polecam słownik ortograficzny[; Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgadzam się z Domikiem temat jest nie potrzebny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 oj, domik; po co od razu wojna? przeciez nikt nic zlego o moderatorach nie pisze, a tak w ogole, polecam slownik ortograficzny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A co mi tam 1. romek rulezzzzz :D 2. Crosis 3. jonathan :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 ja jaj jaa !!! temat beton. wszyscy prócz jednej osoby - jonathana (styl moderacji - stfu -> clsd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 1. M!k bo kupił odemnie wiatraczek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 skoro inni pisza, tto ja tez sie rzuce 1.romek 2.Sikor 3.M!k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Jesli juz to taki plebiscty powinien byc tajny ;] Ja tam modow nie lubie, ciezko robotę maja i mysle ze kazdy sie stara najlepiej jak moze ;] Czy to nie zabardzo smierdzi wazelina <_< Temat imho bezsensu.. :unsure: Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 1. Sikor 2. Crosis 3. Jonathan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 dla mnie wszyscy to hamskie buraki [; i lubie wszystkich bez wyjątku, chociaz jonathan nieraz nie zachowuje sie jak trzeba ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 1)Moj byly wychowawca-zaje....gosc, super moderowal moje wypracownia 2)Moja nauczycielka od Polskiego(long long time ago)-swietnym modem byla 3)no moja mamusia kochana :) :) :) no co nie bylo ze maja byc z tego forum (a tak poza tym to tred is bed ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 1)Moj byly wychowawca-zaje....gosc, super moderowal moje wypracownia 2)Moja nauczycielka od Polskiego(long long time ago)-swietnym modem byla 3)no moja mamusia kochana :) :) :) no co nie bylo ze maja byc z tego forum (a tak poza tym to tred is bed ;p 1598953[/snapback] Wyjdź :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 killua@ to byl taki joke czy co? bo niezbyt smieszne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak juz chcecie robić taki pelbiscyt, to mysle, ze lepiej by bylo w ramach ankiety (anonimowej) to zrobić. Ja nie napisze kogo lubie, bo po pierwsze to nie chce wazelinowac, a po drugie, to nie da sie okreslic 1, 2 czy 3 miejsca... Wg mnie rządzi na forum ROMEK 1598805[/snapback] A według mnie, to na forum rządzą administratorzy... Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez fipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 fipa ma racje, ankieta bylaby dobra, a poza tym nie mozna okreslic miejsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Generalnie wszyscy sa fajni ;) Dostane nagrode ? hehe A tak na powaznie to Sikor jest oki. Podoba mi sie jego podejscie do wielu spraw (np czesto wspomina o swojej Kasi) i nie jest konfliktowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 dla mnie wszyscy to hamskie buraki [; i lubie wszystkich bez wyjątku, chociaz jonathan nieraz nie zachowuje sie jak trzeba ;p 1598945[/snapback] Zapomniales ze jestem maxi burakiem?? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 przeciez niemozliwe jest zapomniec o tym ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) deleted by me Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez fipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 dobra, fajnie bylo ale nie jestem najfajniejszy wiec zamykam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 dopisze jedynie że takich tematów było już kilka - wszytskie poza pierwszym który doprowadził do burdy szybko zostały zamknięte... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...